Siirry sisältöön
Kobra

Koulussa ei oo kavereita mua syrjitään enkä tiiä miks (en oo tehny mitään) kertokaa miten saan kavereita ja miten syrjintä saadaan lopetettua en taho olla yksin ??

Poika15

Mulla on ollu vähä samoja ongelmii koulus. Yleensä se syrjintä johtuu siitä että on erilainen ja muut ei hyväksy sitä :( Mun neuvo on että yrität ystävystyy niitte kaa joilla menee samalla lai ku sulla, koska sit saat luultavasti ainaki jonku kaverin. Ja ajankaa ihmiset muuttuu nii seki auttaa. Sit vielä välillä kannattaa mennä massan mukanan nii voit sillee välttää tollaset jutut. Toivottavasti löyät kavereita! :)

jkl567

Itsellä oli yläasteella täysin sama tilanne. Yritin sopia porukkaan, olin kuin muutkin, mutta silti syrjittiin. Yksin en halunnut olla joten yritin jatkuvasta syrjimisestä huolimatta olla porukassa väkisinkin mutta se tuntui ikävältä. Yhden paritehtävän kautta tutustuin luokan yhteen hiljaiseen tyttöön ja meistä ja yhdestä toisesta tytöstä tuli hyviä kavereita. En enää ollut tekemisissä ihmisten kanssa jotka eivät porukkaan huolineet. Sinua neuvoisin jättämään syrjivät ihmiset ja tutustumaan toisiin luokkalaisiin. Varmasti löytyy mukavampia ihmisiä jotka huolivat porukkaan. Ehkä voisit pyytää opettajaa arpomaan ryhmätehtävän ryhmät. Rohkeasti vaan juttelemaan mukaville ihmisille, niin niitä kavereita saadaan :)

sini

Moi! Jos sinua syrjitään, kerro vaan rohkeasti aikuiselle! Niin minä tekisin (se ei auta saamaan kavereita) kannattaa yrittää mennä mukaan vaan , pikku hiljaa yrität olla enemmän ”piireissä”!‼

Erzum

Ainoa neuvo mitä voin antaa on se, että sun ei tarvitse eikä kannata edes ystävystyä syrjiöiden kanssa koska, omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa ettei se kannata, ne syrjijät voi hetken väittää pitävän sua hyvänä tyyppinä, mutta yhtäkkiä ne taas haukkuu sun selän takana minkä kerkeää. eli jos löydät omankaltaisiasi ihmisä tutustut niihin ja saat ehkä hyviä kavereita :)

Moi tyyppi

):

Vastaa aiheeseen: Auttakaa pliis neuvoilla :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top