Siirry sisältöön
Helena

Oon 15-vuotias tyttö, pituutta 177cm, painoa noin 10 kiloa enemmän kuin pitäisi, mutta elän tervettä elämää jne. ja olen tyytyväinen itseeni, MUTTA!
Mun rinnat on suht isot, ei kuitenkaan mitkään valtavat kuitenkaan, mut sellaiset mun kokoiselle ”nätit”. Niihinkin olen tyytyväinen, mutta tänään treenatessani otin huomioon, että oikea rintani on isompi kuin vasen. Menin sitten kotona peilin eteen vertailemaan rintojani, ja kauhukseni huomasin että rintani ROIKKUVAT. Ne roikkuvat kuin imettäneen naisen rinnat, ja se jos mikä hävettää ja itkettää mua… Kaikilla kavereilla on nätit rinnat, ei roiku ollenkaan, ja mulla on tällaiset roikko tissit… Mua itkettää oikeesti ihan hemmetisti, koska haluisin nätit, pyöreät ja nuorekkaat rinnat, en tällaisia roikkuvia vanhuksen rintoja… Oon kuitenkin just 15v… Auttakaa joku! Oonko ainut nuori tän ongelman kanssa, mitä voin asialle tehdä??? :’c

Minävain

Okei. Asian on niin, että: Olet hyvä noin, tuollaisena. Tiesitkö, joidenkin rinnat eivät roiku. Ne ovat löllöjä, siltikin. Joillain vain roikkuu enemmän. Voit kuitenkin ehkäistä lisääntyvää roikkumista esim. Kunnon urheiluliiveillä liikkuessa ja hyvillä rintsikoilla muutenkin. Minä itse myös rasvaan rintojani, samalla kun muutakin kroppaa. Ei auta roikkumiseen, mutta auttaa esim raskausarpiin. Älä stressaa, näytät kauniilta noillakin rinnoilla!

Anskuli

Mulla on sama ongelma…toisin vasen tissi on suurempi..oikea roikkuu enään onneksi vähän. Mks ne on semmoset…miten saa paremmat..entä jos ne jää niiin?

Pöö

Ei tarvi hävetä omaa ulkonäköä :)

Vastaa aiheeseen: Auttakaa, rinnat ongelmana…!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top