Siirry sisältöön
HELP!

Eli mul on nyt vähän mutkikas tilanne..

Eli mä vaihdoin kouluu ku koulut alko, ku mun vanhas koulus mua kiusattiin.. Elämä päivänä mä näin meidän luokkalaisen pojan Sanotaan vaikka Pertti. Mä ajattelin heti et ”Vau toi on kuuma! Onkohan sil Tyttöystävää?” No sil oli. Olin tosi surullinen. Meidän luokal on 2 poikaa! Meistä tuli kuitenkin kaverit. Mä aloin ihastua tosi kovaa siihen. Mut myös mun paras kaveriki piti Siit ja ne oli seukannu aiemmin kesäl.

Mä ja Pertti alettiin viettää tosi paljo aikaa yhes.
Me mentiin yhes syömäänki. Sitten Pertti jätti sen tyttöystävän. Hetken mä luulin et Se jätti sen koska Se tykkäs musta. Olin tyhmä. Se tykkäskin mun parhaasta kaverista! Se kehuskeli kuinka ihana Pertti oli ja kuinka Se rakastaa sitä…

Sitten ne muutaman viikon kuluttua eros(jippii :D). Mä puhui, usein mun kaverin kaa mä sain selville että Se harkitsee itsemurhaa…. Mä lohdutin sitä joka päivä.

Jonkin ajan kuluttua paikat vaihdettiin. Mä yritin hakeutua Pertin viereen. Ja Onnistuin!:).Sitten yhtäkkiä syysloman jälkeen uus oppilas. Tyttö. Nimeltä vaikapa Iiris. Iiris oli aluks mukava. Se ties kaikki mun kaverit etukäteen. Sitten sain selville et Iiriskin on pahasti masentunu. Ja Se tykkää Pertistä >:(. Se on tosi itsekäs tyttö. Vaan oma masennus on pahin.” Ette te ymmärrä”. Mä ymmärrän sairaan hyvin mä olin vakavasti masentunut puol vuotta sitten!

Mut kuitenkin Pertti on antanu mulle huomiota nyt tän 2 viikon aikana :) Me ollaan pelattu yhdessä jalkapalloa (Se on harrastanu sitä jotain 5v mä en ollenkaan xD) Välil Se huomaa mut ja välil ei..

Mitä mun pitää tehä sen kaa! Kerronks mä vai ootanko vai pyydän sitä syömään ? EN TIEDÄ MITÄ TEHDÄ!!

Auttakaa…. Pliis…

Vastaa aiheeseen: AUTTAKAA TYTLT JA POJAT

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top