Siirry sisältöön
Help me! :I

Mulla olis semmonen tilanne, että oon ihastunu uuestaan exääni ja siitä on nyt tullu vähä aikaa sitte vuos siitä ku erottii.. Mä oon yrittäny päästä yli siitä, mutta se ei vaa tuu onnistuu.

Nyt oon huomannu, että se on alkanu jutteleen mulle wapis tai jossai ja koulussa hymyilee ja kattoo silmiin.. Oon siis ite tyttö.. Ennen kyseinen poika ei ees jutellu mulle paljoo, mut nyt on alkanu puhumaan ja kattoon silmiin.

Eräs ilta ku disco loppu nii lähin kylille poikien kaa jossa ihastukseni myös oli.. Nooh, ku piti sit mennä kotii nii pojat otti mua kumpiki käestä kii ja sitte tää toinen poika päästi irti musta ja jäi kauemmas.. Minä ja ihastukseni käveltii käsi käessä vähä aikaa ja sitte tää toinen huus takaa, että siellä se nuoripari kävelee.. Ihastus vaa nauro, mut ei päästäny irti. Ja sitten siinä samalla ku huomasin, että se otti mua käestä kii nii tiukensin otettani hänen käestään ja hän ei reagoinu mitenkää.. ei edes päästäny irti.. Tässä onki sitte se ongelma… Voisiko hänellä olla jtn tunteita mua kohtaan vai? Auttakaa.. mä tarviin oikeesti apua.

Vastaa aiheeseen: Auttakaa tyttöö hädässä :I

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top