Siirry sisältöön
Ihastunu korvia myöten

Elikkäs, oon 14 v tyttö ja oon ysillä. Oon tykänny jo seiskast lähtien yhest meidän luokkalaisest pojast. Ollaan sellasis iha hyvis väleis jutella ja tollee, mut en tiiä tykkääks se must :( ja pelkään alottaa ensimmäisen. Facessa ei olla oikee päästy juttelee ku se on aina poissa chatistä. Hjelpatkaa! Mitä teen? Sanonko sille tunteista (pelkään et se vaa nauraa) vai odotan ennen ku se rupee tykkää must? Mitä teen? Auttakaa pliis:)

Nimetön

Kysyt: alaks mun kaa

Nimetön

no minä ainakiin juttelen facessa ihastukseni kanssa mutta kyllä sitä tulee juteltuu iha kasvokkain..se on kyllä viell mun ex

Verkk@ri Pipsa

Itse kehottaisin sinua yrittämään keskustella pojan kanssa.Jos hän ei fb:ssä chatissa ole niin ehkä sitten vaikka ihan kasvotuksin koulussa. Juu tuo saattaa olla hieman vaikeaa myönnetään, mutta itse en ehkä ihan heti tunteistani kertoisi.Tutustu poikaan ja katso onko teillä mitään yhteisiä kiinnostuksia ja vasta sitten kun tunnette toisenne paremmin kannattaa tehdä aloite.

Jos taas tunnette jo toisenne tarpeeksi hyvin, niin sitten sinun varmaan olisi ihan hyvä kertoa tunteistasi hänelle. Jos hän nyt kerta ysiluokkalainen on niin en usko että hän sinulle nauraa, kun olette hyvissä väleissäkin. (= Toivottavasti kaikki järjestyy.

Nimetön

Kantsii ehkä tehä jotai ku yhteishaun jälkeen ette välttis o enää samassa koulussa nii sitt onki jo vaikeempi ottaa komtaktii.

Vastaa aiheeseen: Auttakaaaa! Mitä teen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top