Siirry sisältöön
13v. tyttö.

Eli oon tosi kiitollinen jos joku jaksaa lukea tämän loppuun ja kertoo oman mielipiteensä:)
+ Olisi kiva jos kommentti olisi rakentavaa eikä mitään turhaa valittamista yms^^

Oon tässä jo aika kauan (noin vuoden) tykännyt noin vuoden nuoremmasta pojasta. Kaikki lähti vähän koulunalun jälkeen liikuntatunnilla:

Eli meidän opettaja jakoi viime syksynä 5-6lk liikunta ryhmiin. Siihen ryhmään kuului pari poikaa, minä, ja tuo nykyinen ihastukseni ja muutama tyttö. Aluksi pidin poikaa ihan idioottina, sillä se haukkui minua kokoajan ja vähätteli eikä oikeastaan edes pystynyt käymään kanssani ”normaalia” keskustelua.
Mutta seuraavalla tunnilla oli muistaakseni kuvaamataitoa ja silloin hän oli ensimmäistä kertaa minulle mukava ja nauroi kanssani, sinä hetkenä huomasin kuinka ihana hymy ja miten ihanat silmät tuolla pojalla oli<3
Parinpäivän päästä meillä oli taas liikuntaa ja poika oli yhä rennonpana minun seurassani ja me nauroimme hänen kavereiden kanssa ja teimme kaikkea jännää, sillä ope ei ollut vahtimassa meitä:D
Kun mennään vähän eteenpäin ajassa olimme jo ihan hyvissä väleissä, muttei kumminkaan voinut sanoa, että olisimme mitään varsinaisia kavereita. Olin kuitenkin huomannut, että minulla oli pieni tarve päästä aina välillä hänen seuraansa, kuulla hänen naurunsa ja nähdä hänen hymynsä... olin ihastunut tuohon poikaan. Minun oli vaikea myöntää se itselleni, sillä silloin tuntui jotenkin niin "nololta" tykätä vuoden nuoremmasta pojasta, tuntui mahdottomalta että tykkäisin 11vuotiaasta pojasta ja itse olin "jo" 12vuotta...

Joskus lokakuun puolivälissä tai lopussa menin tuon pojan serkulle ja annoin pienen vinkin, että sitä poikaa voisi kysyä meidän kanssa ulos tekemään jotain. Yllätyksenä minulle poika oli minua kohtaan varsin kiltti, ei juurikaan haukkunut ja oli muutenkin kiltti minua kohtaan. Vietin lähes koko syksyn tuon pojan ja hänen serkkunsa kanssa ja minä aloin yhä enemmän tykätä tuosta pojasta, välillä minusta tuntui, että poika voisi tykätä minusta mutta sitten hän olikin yhtä-äkkiä hyvinkin töykeä minua kohtaan ja taas yhtä-äkkiä mukava, en oikein tiennyt mitä ajatella...
Koulussa pääsin istumaan tuon pojan viereen ja juttelimme ja nauroimme aina tunnilla ja jotkut alkoivat sanomaan, että olisimme hyvä pari... nuo sanomiset eivät olleet yhtään haitallisia;)
Keväällä meillä oli musiikin ryhmätyö jossa minulla oli pari, mutten halunnut tehdä hänen kanssaan, koska emme olleet oikein hyvissä väleissä, joten tuo poika tulee kysymään, että haluanko tulla heidän ryhmäänsä, oli pakko suostua:)
Myöhemmin keväällä oli myöskin tivoli, sinne meidän piti mennä kolmestaan eli minä, ihastukseni ja ihastukseni serkku. Olimme tivolissa aluksi kolmestaan, mutta ihastukseni serkku meni laitteeseen johon me emme haluunneet mennä joten poika pyysi minua hänen kanssaan törmäily autoihin. Menin hänen kanssaan samaan autoon, sillä en osannut ajaa sellaisella, joten poika opetti minulle sen:)
Myöhemmin olimme ihan unohtaneet ajankulun ja olimme olleet kokoajan kahdestaan tivolissa ja käyneet eri laitteissa, music expressissä (en oo varma miten kirjoitetaan:D) menimme samaan vaunuun ja laitoin käteni tuo pojan taakse, jotta voisin pitää metallitangosta kiinni, etten litistyisi vaunun seinään. Yhtä-äkkiä huomaan, että poika oli "liukunut" kainalooni ja olikin siinä pari kierrosta kunnes meni takaisin vaunun toisellepuolelle, pian poika tuli kumminkin takaisin kainalooni. Se oli todella ihana hetki♥
Vietimme lähes kokopäivän yhdessä siellä lähinnä kummitusjunassa ja törmäily autoissa^^
Illalla menin pojan serkun kanssa vapaapudotukseen ja poika käski minun tulla hänen kanssaan törmäily autoihin, sanoin vain että olen nyt tässä laitteessa ja tulen myöhemmin, mutta poika käski minun tulla hänen kanssaan ja jäi odottamaan minua. Myöhemmin menimme autoihin.
kotimatkalla en kehdannut katsoa poikaa, mutta vilkaisin tuota parikertaa ja huomasin, että hänen kasvonsa lähes kokoajan oli minuunpäin... en tiennyt tuijottiko poika minua vai katseliko vain ikkunasta, toivottavasti tuijotti ;D
Meillä oli toukokuussa koulussa yökoulu, eli yövyimme koulussa.
Illalla poika pyysi minua tulemaan hänen ja hänen kavereiden kanssa heidän "majapaikkaan" saliin, siellä vietin iltaa ja join juomia ja mässäilin.
Kesän aika me ei niinkään paljon vietetty aikaa, mutta hän soitteli ja laittoi minulle aika usein viestiä öisin.
Juuri koulun alun jälkeen menin tuon pojan serkun kanssa yhdelle järvelle ja siellä olikin se poika ja sen pojan kaveri. Kävin uimassa ja vietin jonkinaikaa siellä. Pian poika kysyi, että tulenko hänen kaverinsa kanssa yhdelle pienemmälle järvelle, lähdin sinne ja vietin koko illan siellä ja me mentiin vielä uimaan.
Olin eilen pojan serkulla (he ovat naapureita) yötä ja poika yöllä lähetti mulle kokoajan viestiä, että oonko hereillä ja käski mun tulla niille ja yms:)

Eli voikohan poika tykätä musta?

Nimetön

No mä sanoisin et iha varmasti tykkää! Ei tietenkää voi olla varma mut 98% varma kyl oon :)

Tyttö96

Olen aivan varma että poika tykkää sinusta! (: on ainakin kiinnostunut. Ei kuullosta aivan tavalliselta kaverisuhteelta ainakaan. Kannattaa kysyä rohkeasti häneltä että mitä mieltä se on sinusta. Sitten kun on sopiva hetki. Sittenpähän saat ainakin tietää totuuden.

Mimmuli

Kuulostaapa siltä, että poika ois susta kiinnostunut ja ihastunu! :) Näin olettaisin! Toki poika voi olla sinulle myös tosi hyvä ystävä!

Verkk@ri Pipsa

Pojan käytös kyllä tarinasi perusteella antaa sellaisen vaikutelman että hänellä olisi tunteita sinua kohtaan, mutta varmaahan mikään ei ole.Itse olen ollut suurinpiirtein samassa tilanteessa, mutta en sitten kuitenkaan kertonut asiasta pojalle eikä asia edennyt.Odotin vain pojan tekevän aloitteen ja jutusta ei sitten tullut mitään. En nyt haluaisi kauheasti yleistää, mutta juuri tuon ikäluokan pojat eivät välttämättä uskalla tehdä aloitetta, eli jos jutusta haluat jotain syvempää niin itse kehotan sinua olemaan rehellinen pojalle ja kertoa tunteistasi. Pikku lisävinkki olisi se että kerrot asian kasvotusten.

Onnea matkaan vaan ja toivottavasti kaikki sujuu. :D

kyllä kyllä !

NO joo. Tuossa iässä sitä ihastuu johonkin kivaan kaveriin. Ja jos saa takaisin siltä mukavaa yhdessäoloa,niin se on oikein . Sinä nyt 13 ja poika 12v.niin ymmärsin.Tuossa iässä ei kauhean läheisiä ja kiinteitä suhteita kannata tehdä.Koittakaa pysyä hyvinä kavereina ja iloita toistenne seurasta mitä tuossa iässä on sopivaa. 15 v. on kuitenkin raja, alle on lain mukaan lapsia. Eli lapsilla on lasten leikit.Kyllä sitä kerkiää myöhemmin lähesimpiin suhteisiin. Kyllä sitä voi rohkeasti kertoa että olet kiava ja meillä on aina kivaa yhdessä.Kyllä siittä jo kaikki ymmartää .

Paljon seurustellut

Ei oo noloa tykätä nuoremmasta pojasta, miulla itelläni on kaks vuotta nuorempi poikaystävä ja on oltu yhessä kohta vuos. Voi olla ett poika ei uskalla pyytää sua tyttöystäväks. Se voi olla pojille vaikeeta ainaki alussa. Sinuna ehkä hieman vihjailisin, että tykkäät hänestä esim. sydämmiä viesteihin, erotessanne esim koulumatkan jälkeen lentosuukko tai jotain vastaavaa. Ja jos haluat voit tehdä ns kaveripusun nopeasti pojan poskelle. Vois luulla että pikkuhiljaa poika alkaa tajuta tunteitasi. Mutta älä odota liikoja, pojat voi välillä olla vähän tyhmiä näissä jutuissa. Ja jos mitään ei tapahdu parissa kuukaudessa mie ainaki ite pyytäsin sitä alkamaan. Kyllä tyttökin voi niin tehdä:) tsemppiä

Vastaa aiheeseen: Auttakaapa!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top