Siirry sisältöön
Sartsu – Verkk@ri

Toisten auttaminen ja ilahduttaminen tuottaa ainaki mulle itellekki iloo. Niin kyl myös sekin, jos joku auttaa sua.

Tänään joku turisti kysy multa neuvoa mistä löytää yhen hotellin ja autoin vaikken osaakkaan hyvin englantia. Parhaani yritin ja turisti näytti kiitolliselta ja iloiselta sen jälkeen :) Toivottavasti myös löysi perille.

sese

On kyl tosiaan ihanaa, jos joku auttaa tai sit jos ite onnistuu auttaa. :) Tuntuu, et Suomes kaikki vaan elää niin paljon omassa ittessään ja toisten asioihin puuttuminen on törkeää, vaikka yleensä se vois olla vaan tosi hyvä. Olis sillei just ihanampi, jos kaikki auttais toisiaan ja huolehtis toisistaan. Mut myönnän et ei se niin helppoo oo, ku tää suomalain kulttuuri on mitä on ja vaik toinen makais kuolleena maassa, niin kävellään ohi. Melkein näin mulle kerran kävi, ku silmis sumeni kerran ihan totaalisesti, enkä pystynyt nosta seisomaan ja oli ihan kamala olo ja kaikki vaan meni ohi. No, onneks yks kysy et kuin voin. Vaikkei sen sit mitää tarvinnu mua auttaakaan, niin kyl se aika enkeliltä tuntu, kun se edes kysy.

Jokuu💜✨

Moikka! Oon niin samaa mieltä kun te!! Yritän täälläkin kovasti auttaa kaikkia ja se tuo itelle hyvän mielen! Sekin on tottakai tosi kivaa, jos joku muu auttaa sua! Auttaminen on ihanaa! Jos tarvitse apuu, ni tulkaa vaa kaikki kysyy multa tai muilta! :)

Vastaa aiheeseen: auttaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top