Siirry sisältöön
Ramona

Ihastuin yhteen poikaan 10-vuotiaana. Oltiin kavereita, mutta pidettiin harvakseltaan yhteyttä, ja silloinkin lähinnä mun toimestani. 16-vuotiaana kerroin tunteistani. Poika totesi, ettei hänellä ole mitään tunteita mua kohtaan.

Oon tässä puolen vuoden aikana yrittänyt parhaani mukaan unohtaa tän tyypin kokonaan. En enää tekstaa tai juttele sen kanssa, välttelen paikkoja joissa se on ja jos joudun olemaan sen kanssa samassa paikassa, en kato sen suuntaan. Tiedän itsekin, että käyttäydyn lapsellisesti, mutta mä en yksinkertaisesti enää halua tuntea mitään tätä poikaa kohtaan.

Ongelmaksi on noussut se, että nää tunteet ei haalistu sitten millään, eikä tää poika auta tilannetta tuijottamalla mua aina kun nähdään.

Nyt kaipaisin oikeasti apua! Miten tarpeettomista tunteista voi päästä yli?

Tyttönen

Tosi kurja tilanne, mulle on käynyt vähän samoin:(. Elikkäs, meillä kummallakin oli toisiamme kohtaan tunteita seiskaluokalla, mut onnistuttiin feilaamaan juttu. Luulen, et hänelläkin oli vielä sen jälkeen ja ehkä edelleenkin tunteita ja samaten mulla, mut yritin itsekin painaa ne pinnan alle jotta voisin jatkaa elämääni. No, asiaan auttoi hiukan se, et muutin 16 veenä muualle opiskelemaan joten en nähnyt enää häntä, mut edelleenkin sydän kieltämättä tykyttelee aina nähdessäni hänet. Pahinta on, et mulla on poikaystäväXD. Uusi suhde on kyl hieman helpottanut, ja tää poikaystäväni on kultainen, paljon parempi kuin ansaitsisinkaan. Lisäksi tunteeni ovat kyllä viilenneet ”exää” kohtaan, mut en pitäisi tuota varmana enkä hyvänä keinona…
Ehkäpä tunteesi haalistuvat ajan myötä, itsellänihän siinä vei ”vain” kolmisen nelisen vuotta:). Tsemppiä:D

Julia 13w

Sun kannattais puhuu sille että oot tuntenu niin jo kauan, ja jos sitä ei vaan kiinnosta niin yritä ehdottaa edes kaveruutta? Älä katkase välejä kokonqan jos oikeesti välität(:

Vastaa aiheeseen: Avuton

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top