Siirry sisältöön
jokuvaan

Se alko vähän aikaa sitte, mun kaveri lähti aina välkillä muitten seuraan puhu vaan niitten kaa ja jos puhu pulle se oli niinku läppää musta tai siitä, kun mä en ihan aina tajuu kaikkee. Muutenkin se on yhtäkkiä löytäny uusia ”kavereita”. SE EI HAITTAA, mua mut se haittaa, että tunnen oloni hirmu yksinäiseksi. Mä kysyin siltä, et miks se toimii niinku toimii, niin se sano et se haluaa olla ihmisten kanssa, jotka puhuu enemmän ja on muutenkin äänekkäämpiä ja sillee. Mä en voi sille mitään et mä oon hiljanen ja musta on ihan luontevaa olla muiden seuras puhumatta paljoa ja olla enemmänkin se, joka kuuntelee. Tähän juttuun on varmaan kans vaikuttanu se, että mä muutan kesällä ja mun bestis tietää sen. Onks teillä samanlaisia kokemuksia?

samaonkelma

Mul on melkee tollane eli mulle maailman rakas ihminen menee muille vaa sillee ei toi oo mun kaveri sit must vaa heitetää läppää siinä. Mun kaveri oli maailman paras se itekki oli mulle illee kuolisin jos sua ei ois. Ja nyt viel jätti mut tälleen. Vaikka tämä oli tyttö rakastin häntä yhtä paljon kuin pikkusiskoa. Pitäiskö antaa sille anteeks vai?

Ronjan EX- YSTÄVÄ.

emppuuh

no mul on melkei sama juttu.. mun entinen bestis oli mulle tosi rakas sit se tutustu mun yhtee ystävää ja rupes sille puhuu selän takan ja ainaku kysyin et onko totta se ja se nii se suuttu ja sit siit synty riita sovittiin sit kyl aina mut sit yks päivä se sano et sen on laitettava sen ja mun ystävyys tauolle, rupesin itkee iha hysteerisenä.. sit estin sen ja menin sit pari viiko pääst ottaa sen pois estost ja sovin senkaa mut se teki samaa uudestaase haukku selän takan ja sano et se ei jaksa mua ja mulle se sano et oon sille tärkein ja se ei voi elää ilma mua joten se oli siis kaksnaamanen estin taas ja otin sit pois estost puhuin senkaa eka ihan hyvi sit se rupes kyselee mun nykysest bestiksesta ja kerroin ja se rupes haukkuu mua koska mun nykynen bestis on 12 vuotias ja ite oon 17 vuotias. ei siin mielestäni oo mitään vikaa et on 12 vuotiaankaa bestiksii vai onko sanokaa vaa oma mielipide asiaan ja nyt en ole entisen bestiksenkaa enää missää tekemisis..

Vastaa aiheeseen: bestiksen hylkäämä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top