Siirry sisältöön
curious

Mul on ollu vähän vaiheet löytää itteeni ja mun seksuaalisuuttani.
Voitte auttaa määrittelee mut näiden seuraavien esimerkkien avulla.
(oon tyttö)

Aina kun katotaan esim jotain ohjelmii mis on naisii ja miehii nii yleensä nään ne naiset kauniimpina. (koska siel ei kyl oo hyvii mies vaihtoehtoja) Esim naked attraction se yks ohjelma nii siinä ne naiset on aina paljon hotimpia ku ne miehet. Muutenki naisen kroppa on jotenki tosi viehättäviä.
joskus ku näen esim kauniit rinnat nii kyl mun saattais tehä mieli puristaa niitä ja painaa mun pää niiden väliin lol tai sit vaa ihailla 😭 myös jos masturboin nii aika usein ajattelen naisii mut myös miehii samalla tavalla.

Musta vaan tuntuu et naiset on jotenki parempia, lojaalimpeja, sitoutuvampia ja rakastavampia kumppaneita.
Mut toisaalta en kyl kauheen hyvin pysty ajattelee itteeni suhteeseen naisen kanssa.
Ehkä joku friends with benefits toimis 😂

Miehet on yleensä aina hot mut joissain elokuvissa ja sarjoissa ne on sellasii ilmaisi ja ällöi ellei ne oo sellasii super komeita nuoria miehiä. Mut siis mul on ollu pelkästään miespuolisia ihastuksia.

joo oon vähän pihalla ja haluisin jo tuntee itteni enkä elää missään sumuverhon takana

Samastuja

Siis samastun niin hyvin sun ajatuksiin! Oon myös naispuolinen ja tähän mennessä ihastunu aina ennen (sillee kunnolla) vaan miespuolisiin, mutta fantasioin kyl tosi usein naisista ja siitä et suudeltais tai harrastettais seksii. En kuitenkaa pystys kuvitella itteeni parisuhteessa naisen kans.

Erona vaan se, et oon jo myöntäny itelleni, että oon biseksuaali. Ite asiassa tulin eilen kaapista ulos mun siskolle, vaikka en ollu yhtää suunnitellu sitä. Se otti tän tosi hyvin vastaan. Oli vaa outoa ku nukuttiin samassa sängyssä seukki yö. Se oli outoa vaikka ei mulla siskoa kohtaa oo ikinä ollu mitää seksuaalista. : )

Mun mielestä noi sun ajatukset kuulostaa ihan biseksuaalin ajatuksilta. Ja oikeesti ku myöntää edes itelle oman seksuaalisen suuntautumisen, elämä helpottuu nii paljon! Ei siitä tarvii kellekkää kertoa jos ei koe sitä tarpeelliseks. Mut tsemppiä sulle! Toivon että tästä oli apua.

Jokuuuuuu

Oot varmaa bi tai joku sen tyyppinen, ainakin mun mielestä, mut tottakai sä ite tiiät sen kaikista parhaiten.

Ite tiiät parhaiten, mutta mun mielestä kuulostaa biseksuaalilta. Kannattaa ottaa huomioon, että biseksuaalilla voi olla preferenssi tai tykätä eri sukupuolista eri tavalla.
-joku ketä teki liian monta ”olenko homo” testiä

🌼

Kuvailusi perusteella luulisin että olet bi tai pan mutta sä tiedät sen itse kyllä parhaiten

Vastaa aiheeseen: Bi? Straight?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top