Siirry sisältöön
itsekin olen

Jaa,jaminkähän takia ihmiset ei sasi olla seksuaaliseltasuuntautumiseltaan bi-,homo-,tai lesboja??’Vaikka kristinusko tämän kieltääkin,niin en saata ymmärtää,että heitä syrjitään..Aivan hirveän rasististahan tuo on,ja kaikenlisäksi MINÄ ainakin eroan kirkosta juuri tämän asian takia.
Olenhan minäkin syntinen,sillä olen bi ja suudellut,nuollut ym. muiden samaa sukupuolta olevien kanssa.
Jos Jumala ei hyväksy tälläistä,niin mikä Jumala se sitten on?!
Ei minulle mikään,siksi en usko.
Kaikki homot,-lesbot,-transut.-bi-seksuaalit,ottakaa kantaa!

Minä

Joo se vaan on tommosta… = /Kaapissa oleminen on aika hemmetin perseestä, kun joutuu peittelemään omaa minäänsä. Tekisi vaan mieli olla se mitä on ilman, että joku tulee huutelemaan. Se kynnys on niin suuri, että taitaa minulla mennä vielä jonkun aikaa ennen kuin kerron ystävilleni. Ja siitä sinun jutusta että kaikki on sitä mitä on. En voi sietää sitä kun ihmiset haukkuvat toisiaan sen vuoksi mitä ovat. Ihmiset ovat erilaisia eikä ketkään ole samanlaisia. Erilaisuus on hyvä asia. Tuntuu niin usein olevan yksin tämän asian kanssa ja tekisi vain mieli kuuluttaa kaikille että olen homo.

Nimetön

ei ole olemassa lesbo-seksuaaleja, homoseksuaalisia naisia vain kutsutaan lesboiksi, ja jumalaa ei ole olemassa (minulle) ennenkuin se _järkevästi ja loogisesti_ voidaan todistaa, lopulta kyse on vain uskosta eli jumalaa ei ole olemassa mikäli siihen ei usko.

/lanka

Nimetön

Oletteko itse suvaitsevaisia? Eikö ole vähän ristiriitaista sanoa ”Voivoi kun olen homo ja ihmiset on niin rasistisia ja kauheita hirviöitä jotka eivät hyväksy minua, vaikka itse olenkin oikea suvaitsevaisuuden esikuva ja hyväksyn kaikki. Ja muuten, kristityt ovat aivan kauheita, haluan tappaa ne kaikki” (näin ”lievästi” kärjistettynä) Haukkuessaan muita suvaitsemattomiksi, ihminen tuo esiin oman suvaitsemattomuutensa.

Ja kaikki tähän mennessä tänne kirjoittaneet ovat haukkuneet kristittyjä. Mikä oikeuttaa teidät haukkumaan heitä, jos kerran loukkaannutte niin verisesti, kun kirkko ei halua vihkiä homoja? Ajatelkaa hei muitakin.

Monet läheisistä ystävistäni ovat homoseksuaaleja ja itse olen kristitty. Ihminen ei ole mikään arvostelemaan muita ihmisiä, joten pidämme omat kantamme. Minä en vinoile heidän seksuaalisesta suuntauksestaan, eivätkä he minun uskostani.

Älkää hyvät ihmiset ottako kaikesta takkiinne!

Eikä virallisesti tässä asiassa voi puhua ”rasismista”, koska rasismi on rotusortoa, eivätkä homoseksuaalit tietääkseni ole eri rotua kuin heterot..?

Yrittäkää nyt vaan vetää henkeä ja olla syyttämättä kaikesta kristittyjä.

jaa

oon hetero mut oon samaa mieltä et ei oo järkevää haukkuu toisia sen perusteella kestä tykkää sillä kaikki on loppujen lopuksi ihmisiä!

Nimetön

Ja sitten nämä hitaat tyypit jotka alkoi olla niiden puolella vasta tämän kirkkojupakan tultua esille. :/

Nimetön

mun mielest kaikil pitäis olla oikeus olla oma ittensä, niin homo ja bi-seksuaaleilla kuin lesboillakin. itse kyllä olen hetero ja suhteessa, mutta mielestäni se ei ole kuitenkaan reilua syrjiä muita seksuaalisen suuntaumuksen(kaan) mukaan. itse kyllä nykyisen jupakan takia eroaisin kirkosta jos olisin ikinä siihen kuulunutkaan. ja kristinuskofaneille; miettikää vaan ketkä sitä syrjintää ovat harjoittaneet. aina keskiajalta asti, vaikkakin asiat kärjistyivät vasta toisessa maailmansodassa. itse oon ateisti

minni

hei, ensinnäkin toisessa maailmansodassa ei ollu kristinusko niin suuressa roolissa, mitä tos joku anto ymmärtää, se oli Hitlerin tekosia, keskitysleirit sun muut. ite oon bi ja silti uskon ja mitä tulee siihen, miksi jotkut ei hyväksy meitä, he perustelevat sen näillä yleensä(ainakin veljeni, kauhee homofoobikko, raukka kuolis järkytyksest jos sais tietää että oma pikkusisko on bi :DD): 1. mikään muu eläinlaji kuin ihminen ei ole homo.(toisaalta tämä on valetta, hiiristä saa tehtyä homoja, leijonat on homoja ja järkyttyisitte jos tietäisitte mitä pullonokkadelffiinit tekee!) 2. se on luonnonvastaista, sillä samaa skp:tä olevat eivät VOI lisääntyä.(tästä ei päästä yli eikä ympäri, ME OLLAAN FRIIKKEJÄÄÄ! <3 mut eipäs se silti estä tykkäilemästä tytöistä :DD) 3. kirkko on sitä vastaan(kyllä, tämäkin on totta, mutta kirkko kääntyi meitä vastaan vasta keskiajalla, sitä ennen se vihki homoliittoja, kirkko vaikenee usein tästä) 4. se on psygologinen sairaus(no jaaps, tämäkin on osoitettu vääräksi, homojen aivot eivät ole sen viallisempia kuin muidenkaan). sitten olen itse sitä mieltä, että Jumala ei ehkä hyväksy sitä, mutta meidän Jumalamme on rakkauden jumala, hän antaa kaikki synnit anteeksi ja iloitsee kun näkee meidän olevan omia itsejämme :) ja minkäs sille mahtaa jos elämänkumppani(MINUN AIVAN IHANA TYTTÖYSTÄVÄNI, MINÄ RAKASTAN SINUA!! <3 <3 <3 ) sattui syntymään tytöksi ja itsekkin olet tyttö? minusta ei mtn, onhan skp-vaihdosleikkaukset olemassa, mutta hyväksytäänkö meidät sellaisen jälkeen? tuskin, jos kertoo että on ennen ollut tyttö.

Nimetön

Kirkko ei vihki homoja, koska se on kielletty Raamatussa. Piste. Siellä sanotaan selvästi, että samaa sukupuolta olevan kanssa makaaminen (eli seksi) on syntiä.

Jumala rakastaa jokaista, Jumalaa rakastaa myös kaikkia homoja, lesboja, bi:tä, mutta vihaa syntiä. Älyättekö? Eli siitä vaan, jos olette homoja niin olkaa, mutta ette saa Raamatun mukaan harrastaa seksiä samaa sukupuolta edustavan kanssa.

Eikä kristillinen kirkko ole ikinä vihkinyt homoja. Turha tulla selittämään sellaista, kun ei ole totta. Muistakaa lapsukaiset, että kaikki se mitä luette netistä, ei ole totta.

minni

kyllä ne vihki niitä, kun antiikin rooma ei ollu vielä täysin tuhoutunu, vasta sen jälkeen ne muutti raamattua sen verran ette homoja sallittu, homot oli jäänne roomalaisesta kulttuurista + kirkko vihki ”ystävysliittoja” (joissa kyllä väitettiin ettei saa ruumiillisesti koskea, mutta kuka semmost uskoo, en mä ainakaa)vielä 1700 luvulla, mikäli oikein muistan

Nimetön

Koska länsimainen nyky-yhteiskunta on rakentunut kristillisten ”perinteiden” mukaisesti, ja miksi kristittyjen pitäisi ymmärtää/sallia homous (esim vihkiä homoja) kristityt ovat luoneet omat säännöksensä ja tapakulttuurinsa ja mikä oikeus homoilla vaatia heitä niitä muuttamaan, sama olisi jos norjalaiset jotka asuvat suomessa rupeaisivat vaatia että suomalaisten pitää opetella norjaa vain heidän takiaan. Paska hommahan se on että seksuaalivähemmistöjä sorretaan mutta niin se vaan menee, deal with it.

Ei nyt suoranaisesti vastannut mihinkään viestiin mutta tulipahan sanottua

JustSomeone

Joo, olen keskustellut näiden kristillisten kanssa, jotka juuri sitä mieltä on että eri seksuaalisuudet kuin Hetero on syntisiä. He eivät tunne syrjivänsä, he eivät vain usko että noilla ihmisillä on rakkautta toisiaan kohtaan, että he muka vaan täyttäisivät halujaan toisillaan. Ja he sanovat että se on syntistä kuin varastaminen, ja taivaan isä yrittää pelastaa synnistä yms.. Mutta minustakin kristilliset ovat siinä väärässä. En ole koskaan ollut rakastunut, joten en tiedä mikä olen. Mutta sen tiedän, että Lesbot, Homot ja Bit rakastavat toisiaan! Love Forever!

Nimetön

No ei kyllä todellakaan mennyt noin. Kumpikohan meistä on tutkinut asiaa tarkemmin..? LOL, toi on naurettava väite.

minni

uskoisin että minä. Kuten kaikki tiedämme antiikin ajan kreikan ja rooman, niissä homot oli täysin sallittuja, hyväksyttyjä ja jopa toivottuja. Näin oli myös kristinuskon alkuajoilla, mutta sen jälkeen se on muuttunut ja kasvanut täysin homovastaiseksi. Näin. Että periaatteessa meidän nykyaikainen länsimainen kulttuurimme perustuu homoiluun jne. sitä paitsi Raamattu ja kristinusko pitävät naista jotenkin epäpyhänä, vai voitko väittää vastaan? Nainenhan oli se joka ekana lankesi… LOL:ki jo nii vanha vitsi et ihan säälittää…

normaali

Itsehän uskon Jumalaan sillä tavalla, että en usko Raamattuun tai paljon mihinkään mitä siellä on, mutta uskon että on olemassa Jumala ja että Hän rakastaa, koska siitä tulee lohdullinen ja turvallinen olo. Ja olen Bi- seksuaali tyttö.
:))

Vastaa aiheeseen: bi,homo,lesbous

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top