Siirry sisältöön
anju

hei! haluaisin jutella lesbo/bi/pan tai muuten suuntautuneiden tyttöjen kanssa. olen siis 14v. pan tyttönen ja tykkään musiikista (kuuntelen itseasiassa paljon musiikkia, mm. mcr, green day, apocalyptica, him, panic! at the disco kuuluvat ”vakio” listaani) kissat ovat kivoja ja iteltä yksi tuolainen laiskamato löytyykin :3

[Osa viestistä poistettu]

EatWaffles

No täällähän on yksi juuri kaapista ulos tullut bi ja myöskin 14. :3

Nipsu15

Moi,
Minkä ikäisenä teille selvisi että ette tykkääkään (pelkästään) pojista? Koska oon ite 14 ja must tuntuu et oisin ehkä lesbo. Mut kuitenkin must tuntuu et en voi olla. Kun siis en oo sellainen lesbomainen. Et onks se ihan itsestäänselvyys että mikä on (hetero/bi/lesbo) vai onks se sellasta että sitä pitää miettii et ”mikäköhän mä oon”?

fiiiiku

hei,
mä oon 17v bi tyttö, ite tajusin olevani bi tossa puoltoista vuotta si kuustoistavuotiaana.

ja siis, kannattaa varmaan vaan ajan kanssa kattoo että minkälaisiin ihmisiin sitä si ihastut. mut ei lesboja oo todellakaan vaan yhtä samanlaista; eihän ketkään perusheterotkaan oo kaikki samanlaisia. stereotyyppejä löytyy jokasesta ihmisryhmästä, mut ei kaikki vastaa niitä stereotypioita. mä tunnen yhen homojätkän joka on tosi stereotyyppinen homo, mutta sit mä tunnen myös pari lesbotyttöö jotka ei todellakaan oo mitenkään erikoisen lesbon-näkösiä.

mut ymmärrän jos haluut tietää ”mikä” oot. Mulla oli sama. Ite päädyin biseksuaalin nimikkeeseen enkä esim panseksuaaliin koska se tuntu parhaalta. ei se mulla ainakaa itestään selvää ollu, oon mäkin sitä pähkäilly pääni puhki monet illat, mut kyl se siitä vähän ajan päästä vähän helpottaa ku siihen ideaan tottuu! jos nyt haluut jotenkin ittes lokeroida, missä ei oo mitään vikaa ja jonka tein itekkin, ni mieti vaan et miltä susta tuntuu tällä hetkellä. nää asiat ei oo mitenkää kiveen hakattuja joten se ei haittaa vaikket saiskaan sitä ”oikein” ekalla kertaa. saatanhan mäkin joku päivä tajuta olevani aseksuaali panromanttinen enkä biseksuaali!

en ny tiä auttoks tää yhtään mut yritin sentään :’D

Vastaa aiheeseen: bi/lesbot hoi!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top