Siirry sisältöön
tytsy ;)

Haluisin aloittaa blogin mutta en tiedä mihin sen tekisin koska en tiedä yhtään mitään mistään

HotChocolate

Moi!

Blogin voi perustaa erilaisille blogisivustoille (kuten esimerkiksi ilmainen blogger). Blogisivustoja on paljon, löytyy maksullisia ja ilmaisia ja niitä on tosiaankin monenlaisia.
Jos valitseminen eri sivujen kesken tuntuu vaikealta niin kannattaa googlailla blogeja ja blogisivustoarvosteluja, sillä varmasti jokaiselle löytyy jotain! :)

Netistä löyyy myös paljon hyödyllistä tietoa muusta blogiin liittyvästä, ja googlaamalla ”blogin aloitusopas” tai ”ohjeita blogin perustamiseen”, löydät paljon hyödyllisiä ja käytännöllisiä vinkkejä oman blogin tekoon!
Myös toisten blogien lukeminen ja niistä oppiminen auttaa, kun luet erilaisia blogeja, alat miettimään mistä pidät ja et pidä kyseisessä blogissa, ja miten voit hyödyntää sitä omaasi. (Esim. jossain blogissa on liian vähän kuvia tai asiatekstiä, voit muuttaa sen oman blogisi kohdalla).

Myös aihe kannattaa miettiä mistä kirjoitat, paljon sulla on aikaa tehdä blogiasi ja kirjoittaa siihen, ja muuta tällaista.
Jos otat ilmaisen blogisivuston (minkä useimmat valitsee varsinkin jos ei ole varma että bloggaamisesta tulee ammatti tai ei muuten vaan halua käyttää siihen rahaa), niin oman blogin voi aina poistaa jos siihen ei ole tyytyväinen tai siihen muuten vain kyllästyi.

Tsemppiä blogin tekoon! :)

Vastaa aiheeseen: blogi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top