Siirry sisältöön
namiskukelis

joo et nii :D. Mul o 85 C kuppikoko onx se niiku iso vai pieni oon 13. Ää mä oon ärsyttävästi pervo ja mun frendit valitta mulle enkä mä jaxa niit . että miten siis?

:)

Rinnoista en tiiä Ite oon saman ikänen, mutta mun on 75A eli en nyt tiiä. Tuskimpa.
Tohon toiseen yritä puhuu sun kavereille siitä ja niin no muuta en osaa sanoo. SORI. :(

PoikaVain

On sul kyl isot tissit kun kerran kysyit, mut ei sil oo nii väliä

Nimetön

On sulla sun ikäseks aika isot rinnat mun mielestä, rinnanympärys ihan normaali ellet oo tosi lyhyt niin ku mä. Ite en oo enää kasvuikänen (muuten ku leveyssuuntaan :D) ja tissien koko on syömisen, stressaamisen ja elämäntilanteen mukaan kuppikoon A molemmin puolin. Mut tissit on vähän semmonen juttu että riippuu hirveesti geeneistä minkä kokoset on. Mulla on kavereita, joilla on kuppikoko tyyliin G, ihan oikeesti. Käy sääliks, ne tissit sattuu jo selkään kun painavat niin paljon!

Jos et jaksa kavereitas, niin koita tutustua uusiin ihmisiin, joita jaksat, mutta älä vaan dumppaa niitä vanhoja kavereita – luulis että niissäkin on jotain hyviä puolia jos niitten kanssa kuitenkin pyörit.

jani 96

ei mittää puhut kamujen kanssa asiat selviks ja sit jatkat eteen päin. älö rinnoista huolehdi muilla ei vaan oo murros ikä tarpeeks pitkäl nii niill on viel pienet siks

XDlolLol

G on pään kokone, mä kerran testasin kaupas, laitoin rintsikat päähä :D Mut joo olipas hyvä idea..

Inlööw…

Joo mä jotenki pystyn ymmärtämään miltä susta tuntuu…Ite oon 11 v ja 85 B kokoset vaikka ihan normaalin kokonen oon eikä oo mitään ylipainoa tai muuta vastaavaa…

Nimetön

kuule ei hätiä mitiä! Sulla on iha keskiverrot. Mulla oli sun ikäsenä jo e-kuppi. Että niin=D ei kiva ei..

timppavaan

ihan sopivat;)

jokupoika 96

noi on semmoset just sopivat, ei oo liian pienet. :)

moooi

Heips, mulla oli varmaan saman kokoiset sun iässä, ihan normaalit ne on. Oon ite 18 ja nykyään mulla on H-kuppi ja kasvaa vielä.. Ei kannata vielä stressata koosta, kun ne ei kuitenkaan oo vielä valmiit. Mua alkaa hiukan pelottaa vaan se, että loppuuko näiden kasvu ikinä!
Mistä sun kaverit valittaa sulle? Siitä, että oot pervo vai? Koita miettii, että jos niitä kerran nolottaa tai jotain, niin kannattaako sitten sanoa kaikkea ääneen? ;) Ehkä ne ei sitten valita enää.. Kokeile!

Vastaa aiheeseen: Boob

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top