Siirry sisältöön
.

Olen 011 ja tänään olin kaverin kanssa menemässä kotiin [osa viestistä poistettu]. Kun mentiin bussiin, niin oltiin ainut siinä. Myöhemmin bussin sisään tuli mies. Hän oli tummaihoinen, ehkä 170-175 cm pitkä, 30-40 vuotias. Niin mä kaverin kanssa istuttiin bussin lopussa. Mies istui kaksi penkkiä eteenpäin meistä. Ensin hän koko ajan katsoi minua, samalla hän sanoi jotain ilman ääntä. 1-Min päästä hän lähetti mulle ilma-pusun. Olin ihan hiljaa. Yritin katsoa muualle, sekä mä tein varmuuden vuoks videon. Sitten hän katsoi mun jalkoja ja teki jotain kädellä. En tukkinut siitä. Se on pelottavaa ymmärtää, että olet vain pikku tyttö joka ei pysty tehdä mitään häntä vastaan. Otin kaverin kädestä ja vein meitä pois bussista.

Tämä ei ole yhtään naurettavaa. Ensin mietit, että voit lyödä hänet jonnekin ja juosta pakoon. Mutta kuin tämmöistä tapahtuu itsellesi, niin se ei kuitenkaan on kivaa.

Saarni🌿

Apua 😨

Toivon että olin avuksi☺️

Itse nauraisin vaan asialle

Joku

Kaikki sympatiat sun puolellesi, mutta miksi mainitset erikseen että hän oli tummaihoinen, onko sillä jotain väliä?

Dream🥀4ever

En kyllä usko, että keskustelunaloittajalla oli mitään väliä, oliko tämä mies tummaihoinen vai ei, mutta hän vain mainitsi sen miehen tuntomerkeissä. Joka tapauksessa jo ton tekstin lukeminen tuntuu ihan tosi ahdistavalta, mutta onneksi et varmasti tule enää ikinä näkemään sitä miestä.

Dreamer✨️🧿💋

Oikeesti aika creepy :/

Vastaa aiheeseen: Bussitapahtuma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top