Apuja

Tietääkö kukaan onko missään semmosta chattia jossa voi puhua ihmisille luottamuksella ilman että se yhdistettäisiin minuun, esim: niinku tämä nuorelta nuorelle systeemi mutta semmonen jossa vois puhua tämän nettisivun kaltaisista ongelmista toisten nuorten kanssa?

Salla-Serena , Verkk@ri

Heips!

Itse ei tule itelle mieleen sellaista, jossa pystyis puhumaan nuorelta nuorelle tavalla anonyymisti, aikuiselle kyllä pystyy. Voithan tietysti kirjotella tännekin jos mieltäsi painaa joku asia :)

Hyvää kesää!

fcertgreh

Ei ole koska tämä typerä nuortennetti tyrmäsi loistokkaan suunnitelman chatistä..

Alisa

Moi mä oon 15 vuotias tyttö kärsin netti kiusaamisesta ja vanhempien Kanssa asumisesta toivottavasti otatte yhteyttä tai vastaatte pian yst terv: [Viestistä poistettu osa. Luethan keskustelemisen ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/keskustelut/%5D

Nuortennetin yllapito

Hei Alisa, kiitos viestistäsi. Nuortennetin keskustelupalsta on tarkoitettu nuorten keskinäiseen jutusteluun, eli jos kaipaat aikuisen vastausta lähetäthän vaikka nettikirjeen Lasten ja nuorten puhelimeen nettikirjeeseen: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/ nettikirje: https://www.lastenjanuortennetti.net/

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Jasse

Hähh

huutimöyhä

tereve

säkki

huussi

Vastaa aiheeseen: Chat
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.