Siirry sisältöön
peruukin saapumista odotteleva

Tää ei ehkä kauheesti liity tänne, mutta en tiiä mistä muualta kysyä. Eli siis, me tehtiin äidin kanssa mulle hieno coslpay-asu, (coslpay on lyhyesti sanottuna joksikin hahmoksi pukeutumista, niille jotka ei tiedä) ja sillä hahmolla on iso viikate. Tahtoisin tehdä sellaisen, onnistuis, mut en tiiä voisko sitä viedä esim. coneihin ja en oo varma oisko se liikaa. Oisko jotain neuvoja?

Azzie

Itse olen tehnyt joskus coneihin aseita vaahtomuovista. Se on halpaa, helppoa, kevyt kantaa ja oikealla käsityöllä todella tyylikäs. Mutta jos kyse on viikatteesta, melkein mikä tahansa muotoaan pitävä materiaali, esim. lastulevy käy siihen, mikäli maalaat ja tuunaat sen hopeamaalilla. Voisit kokeilla erilaisia materiaaleja, tehdä ensin pienemmän version, ja sitten alkaa tuunaamaan isompaa, kun löydät itsellesi sopivan materiaalin.

CRAZYdude

Voit vapaasti mennä Tubeconiin, Mineconiin, tai mihin tahansa coniin, ihan vapaasti cosplayssa. Eikä sen pitäisi olla nöyryyttävää.

Sky

Viikatteen saa viedä coniin, jos ase näyttää liian aidolta voi olla että joudut useampaan otteeseen todistamaan aseen vaarattomuuden. Asia kannattaa tietysti myös tarkistaa conin sivuilta että mikä suhtautuminen heillä on asun mukana tuleeviin aseisiin.

Vastaa aiheeseen: cosplay-asun ase

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top