Siirry sisältöön
# (¤.¤) #

Mulla alkaa olla mitta täynnä kun täällä palstalla on niin paljon porukkaa, jotka kertovat että heitä kiusataan. En ymmärrä sitä syytä, miksi ihmisiä kiusataan. Siinä ei ole mitään järkeä, sillä varsinkin yläasteelle lähdettäessä yhteistyö ja sopu auttavat koulunkäynnissä. Olisi ihmisiä, jotka osaavat pelata yhteen ja esim. kerrata kokeisiin tai auttaa henkisesti ihmisiä, joilla on kusiset paikat. Jos sinä joka luet tätä olet kiusaaja, niin kerro heti miksi juuri sinä olet kiusannut jotakin.

Kata, verkk@ri

Moi!
Se on tosi surullista, että kiusaamista tapahtuu vielä yläasteella, lukiossa ja ihan jopa aikuisten keskuudessa työpaikoilla. Kiusaajalla on aina itsellä jotenkin paha olla, mutta sen purkamiseen pitäisi löytyä muu keino kuin kiusaaminen. On nimittäin todettu, että hyvä lisää hyvää. Jos ollaan kivoja toisille ja pidetään kannustavaa ilmapiiriä, kaikilla on mukavampi olla.

pekoni.fi

Syön leipää se on hyvää 5 kiloo voita pari kiloo painoo lisää

Pekoni.fi

Pekoni on hyvää ku sitä kääri grillimakkkaran päälle ja sitte laittaa siihen voita 5kg JEEE!

derp

derpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderpderp

UwU

Kuka pistää pekonin päälle voita.

UwU

Miks tän jutun nimi on derp. ja pekoni o hyvää

Vastaa aiheeseen: derp

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top