Siirry sisältöön
girlie

Mä oon ollu monta vuotta kuses yhteen poikaan. Ihanaihana luonne, kiva ulkonäkö, mukavan pippurinen jnejne. Nyt oon kuitenki yrittäny unohtaa tän pojan, koska se kirjottaa vuoden päästä ja häipyy sitten maisemista, ja mä olen ruma, osaamaton, tyhmä ja tylsä, eikä tää poika vois koskaan ihastua/rakastua muhun, koska mä oon täys nolla!!

Vuos sitten sain sen numeron ja tekstailtiin aina silloin tällöin, milloin mistäkin. Sit ehkä kaks kuukautta sitte kysyin sen mesen ja se anto sen. Puhuin sille pari kertaa, mutta koska mulla on surkee itsetunto, niin lopetin puhumisen pari viikkoo sitten, koska pelkäsin häiritseväni sitä (se kyl viime vuonna laitto kerran, että mä en häiritse sitä viesteilläni).

Nyt oon siis ottanut (varmaan miljoonatta kertaa) tehtäväkseni unohtaa tän pojan. Mut mitä enemmän yritän, sitä enemmän mä kiinnyn siihen. Sitä enemmän mä aina ikävöin sitä, sitä enemmän mä punastun kun se kattoo mua.

Sitte ku lopetin sille puhumisen, yritin unohtaa sen, niin sen uudet mesepäivitykset vilkkuu koko ajan tossa ”uutiset” kohdassa. Mä en pysty unohtamaan poikaa, kun sen ”päivitykset” näkyy koko ajan.

Mistä johtuu, että mä en voi luopua tunteestani?!

Sit on vielä sellainen juttu, että tää mun ihastus tuijottaa mua. Usein. Pitkään. Ja viime vuoden puolella olin yhtenä iltana (myöhään) porukassa, jossa oli mun veli, pari miespuolista kaveria ja tää mun ihastus. Sit joskus 2-3 aikaan yöllä mä heitin yhteen väliin koko ajan ihan älytöntä huumoria, niin tää mun ihastus vaan nauro (kaikkien muiden mielestä ne oli surkeita heittoja) ja tuijotti mua.

Että mitä?!

Vastaa aiheeseen: Destiny..?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top