Siirry sisältöön
Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Mä tässä mietin, onko täällä kukaan kiinnostunut tai jopa tehnyt dragia. Mä haluisin joskus kokeilla. En vaan tiiä, olisinko drag queen, king vai jotain muuta. Mutta kertokaa teiän kokemuksii dragista, ootteko esim. ollu drag-showssa tai tavannu drag queenia/kingiä? Ja haluaako joku tehä dragia? Voidaan jopa yhessä suunnitella omia hahmojamme, jos joku siitä kiinnostuu.

Tyhmä

Mikä on drag?

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Se on niinku… öö… Miten tää selitetään? Se on sukupuolella leikittelyä. Suosittua homojen keskuudessa. Kaikista stereotyyppisin ja suosituin drag on miehiä mekoissa. Et ne luo hahmon/alter egon esim. Tapio Hauska on Cristal Snow. Ja sitte esiinnytään sinä tyyppinä. Saatetaan laulaa, huulisynkata, tanssia ja/tai järjestää kunnon show. Yksinkertaisuudessaan noin.

Säädänä :D

Siis mikä?

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Ketään???

outo pride tyttö

Oon nähny drag tyyppei mut en oo varsinaisesti ollut drag showssa. Olis ihan mielen kiintosta kokeilla vaikka en oo trans vaan lesbo… Voiko dragiin olla liian nuori? Oon 11v hehe

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Säädänä :D, googlaa. En selitä uudestaan.

Spageli

oon aina vaan kattonu sellasta kahta drag queenia, olikohan ne trixie ja katya.. joo oli ne :D

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Outo pride tyttö, dragilla on aika vähän tekemistä transihmisyyden kanssa. Drag on kaikille. Enkä mä usko, että siinä mitään ikärajaa.

Vastaa aiheeseen: Drag

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top