Siirry sisältöön
nuori 14v

Moi! Eli siis mun koulun terkkari suositteli mulle jo aijemmin e-pillereitä ehkäisyyn, kuukautiskipuihin ja vuotoon, mutta kun annoin sen terkkarilta saadun ”vanhemmille” lapun, mun kumpikaan vahempi ei sanonut mitään ja antoi asian olla. En oo uskaltautunut puhua asiasta äidille vaikka ollaankin tosi avoimia toisillemme aina. Vanhemmat kyllä tietävä kovista kivuista kuukautisten aikana, koska rouskuttelen kaikki meidän perheen särkylääkkeet aina kerran kuussa ja olen myös asiasta valittanut. Poikaystävästäkin ovat tietoisia, kun ollaan oltu jo niin pitkäänkin yhdessä, mutta en usko, että he tietävät meidän harrastavan seksiä. Mutta asiahan on niin, että viime kerralla ollessamme sängyssä kortsu meni rikki ja spermat tuli sisään, ja nyt sitten mietitään että mitähän sitä tekis. Tää on kaikin puolin nolo tilanne. Kaipaan kipeästi apua!

Kata, verkk@ri

Moikka!

Nyt suosittelen ehdottomasti menemään terveydenhoitajalle tai tehdä raskaustesti niin saat varmuuden asiasta ja voit sitten miettiä mitä teet. Ovatko kuukautisesi alkaneet nyt normaalisti vai ovatko ne myöhässä? Joka tapauksessa suosittelen kääntymään ammattilaisen puoleen tässä asiassa.

Kannattaa myös jutella poikaystäväsi kanssa ja voitte yhdessä miettiä miten puhuisitte asiasta vanhemmille. E-pillereitä olisi varmasti hyvä harkita. :)

Paljon tsemppiä!
Kata

14v tyttö

Ite oonäitille valittanu menkkakivuitsta kolme kuukautta. Kuulemma pitäs hankkia niihin mulle e-pillerit, mutta ei se saa mitään aikaseks… Ja kyllä se seksiki tän ikäsenä alkaa kiinnostaa säädön kans ollaan siitä puhuttu. Mutta ite haluisin vaan e- pillerit mahdollisimman nopeaa kun en oikeesti siedä enää mun menkkakippuja ku jätän niiden takia harrastujsia ja muitakin menoja väliin kun en vaan voi mennä kun sattuu niin paljon

Vastaa aiheeseen: E-pillerit ja mahdollinen raskaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top