Siirry sisältöön
kiinnostunute

Helloou!
Hua on mietityttäny nyt jonkunaikaa et onhan se ihan turvallista ku käytän yaz ehkäsypillereitä että skippaan menkat 2 kertaa putkee, eli jätän lumepillerit 2 kertaa välistä poois? Pliis kertokaa omii mielipiteit kokemuksii jne. :D
Sitte mietin myös et onko se mahollista et lyhentää tai pidetää kiertoo viikol, esim et alottaa lumepillerit viikon enne tai et alottaa lumepillerit viikon jälkee?
Kysymys on nyt sitte niist Yaz ehkäsypillereitä, kiitos (:

Nimetön

Ei oo turvallista, ainakaan mun tietojeni mukaan. Sun hormoonitasapainos saattaa seota. Miks sun ees pitäis jättää menkat kahdesti pois?

:P

minä oon joskus jättäny kolmekki menkat välistä, ei siitä pitäs tulla mitään vaikka eihä sitä suositella, ja vuodessa sais vissiin neljät korkeintaan jätää välistä, en tiiä en ala vannomaan :)
tosta lyhentämisestä ja pidentämisestä en osaa sanoa, minä kerran unohin ottaa kolme pilleriä peräkkäin niin mulle tuli menkat viikkoo aikasemmin, mutta luulen että siinä on aika iso raskauden riski, paitsi jos käytät sitä vaan menkka kipuihin tms niin ei siinä sitte mitään riskiä pitäs olla, kannattaa kysyä lääkäriltä!

Cha cha cha

Ei järkeä eikä turvallista :I

Olet nainen, tulee menkat, sillä selvä…

Hinnoista en tiedä yhtään, joten niistä en voi paljoakaan sanoa. Jos olet peruskoulussa/lukiossa/amiksessa tms. niin suosittelisin varaamaan ajan terveydenhoitajalle. Se on ehkä kaikista helpoin ja vaivattomin tapa. Terveydenhoitajan kanssa sitten varmasti keskustelutte asiasta, miksi tunnet tarvitsevasi niitä yms, ja hän sitten ohjaa sinut eteenpäin asiasi kanssa. Jos olet alaikäinen, koita puhua ekaksi vaikka äidillesi tai terveydenhoitajalle. Kerro, että olet ajatellut hankkia E-pillerit, ja kerro myös miksi tarvitsisit ne. :)

Vastaa aiheeseen: e-pillerit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top