Siirry sisältöön
Yks vaan

Tää ois pitkä tarina selittää miks nää, mut erilaiset pillerimuodossa olevat merkit ei oo sopineet mulle. Ei keskitytetä nyt siihen tarinaan olleskaan, koka ois kyseltävää vähän noist ehkäsylaastareista.

Eli tosiaan, pillerit ei oo mulle sopinu nii haluaisin laastareita kokeilla. Täs on kuitenkin joulu jne kaikkee muuta tulossa, yh-perhe nii nyt ei oo kaikkien muiden menojen jälkeen heti noita ruveta hankkii. Toistaiseksi en hanki niitä ehkäisyyn, mutta runsaisiin ja koviin kuukautiskipuihin. Koska ärsyttää saada aina huono olo särkylääkkeitä, mutta syön caprilon merkkistä juttuu vuodon vähentämiseksi.
Mutta me ei saada kauheest apuu, vaikka missää juosta koko aikaa hakemas apua kun vaan oikeest tarve. Se täs pelottaaki jos alkaisin käyttää noin, niin ei saatais rahallista tukea ja sitte kaikki menis mun kehos sekasin ku käytän ja en käyttäs rahan takii niit. Oikeest meillä on välillä loppukuusta kaikkien menojen jälkeen, jopa välillä 10e ja viikko. Siltikää ei saada apua millää, ja joo, ei oo niitä hyviä tuttuja jotka auttais. Janjos joku nyt viittii tulla kyselee mihin meidän rahat menee, nii otetaanpa rahoista pois laskut, joihin menee jo jonkin verran riippuu kuukaudesta, sitten ruuat ja mahdollisest vaatteet jne. Ei täs paljoo matkustella, että silleen.

Kata, verkk@ri

Moikka!

Onko gynekologi tutkinut tarkemmin, mistä runsaat ja kovat kuukautiset johtuu? Mun käsittääkseni on mahdollista saada rahallista apua niiden hoitoon. En nyt tiedä tarkemmin, mutta suosittelen vielä kyselemään asiasta.

Tsemppiä! Toivottavasti apu löytyy<3

Vastaa aiheeseen: Ehkäisylaastarit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top