Siirry sisältöön
Dadada

Onko oikein isältäni sanoa minulle näin: ”En osta sulle uusia vaatteita, ennen kuin laihdut hyvän näköiseksi”?
Olen laihtunut jo 12 kiloa, olen kohta normaali painoinen, mutta silti isäni sanoi etten näytä hyvältä… Minulle jäi paha mieli isäni sanoista ja itse luottamus romahti…

.:).:(

Ei missään nimessä! Nuoruusiässä ei muutenkaan kuuluisi laihduttaa, mutta jos olet jo 12 kiloa laihtunut niin se on jo tosi hyvä tulos!

John

Ei vittu, leuka lonksahti auki O.O Paras jutella vaik mutsin kans jos se selittäis faijalles et aika idioottimaista sanoo tolleen.

Metsätähti

Ei ole oikein todellakaan. Painon ei pitäisi olla muutenkaan noin tärkeä asia. Muiden mielipiteisiin kannattaa aina suhtautua vähän kriittisesti, vaikka se on hankalaa kun asuu samassa talossa…

Horizont

Todella törkeästi sanottu, isältä vielä. ihmettelen kyllä miten se viitsii omalle lapselle tuollaista sanoa… toivottavasti siun itsetunto ei nyt romahtanu kokonaan. Toi ei vaan oo oikein! kerro tuopsta vaikka mutsille tai jollekin, ja oo ylpee siun kehosta hei! voimia!

minävaan

Ei todellakaan ole oikein että oma isä sanoo noin. Mutta onko kyse siis siitä, että isäs sanoo leikillään niin vai ihan tosissaan? Koska se ei välttämättä ole tajunnu mitä sano eikä sitäkään että on pahottanu sillä sun mielen. Noin iso painonpudotus on varmasti vaatinu tosi paljon, eli saat olla ylpeä itestäs :)Oon itekki ollu ylipainonen ja varmaan oon edelleen vaikka laihtunu oonki, joten ymmärrän sua. Kannattaa kuitenki puhua sun isälle tai jos et sille kehtaa sanoa niin oisko jotain muuta läheistä aikusta jolle kertoa että sulle jää paha mieli kun isä sanoo noin… Kerro jollekki niin tilanne paranee varmasti. Voihan olla että isäs ei vaan osaa suhtautua siihen että oot noin reilusti laihtunu ja yrittää siks heittää typerää kommenttia. Oli miten oli, sulla on varmasti elämässäs ihmisiä, jota tukee sua ja rakastaa sua just semmosena ku olet elikkäs älä anna ulkonäön vaikuttaa liikaa. Itse olen siihenkin sortunut ja huonolla menestyksellä :)

Vastaa aiheeseen: (ei aihetta)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top