Siirry sisältöön
Väsynyt

Hei. Olen 15 v. tyttö ja on vähän elämä sekaisin. Kärsin jonkinlaisesta syömishäiriöstä, mutta en voi kertoa kellekkään sillä pelkään psykiatrien yms. kertovan vanhemmilleni. Minulla on myös hirveä koulustressi ja se aiheuttaa ahdistusta. Kouluarvosanojeni oletetaan aina olevan 10 ja aika ei riitä töiden ohella kaikkeen. Juoksen päivät ympäriinsä, eikä minulla ole hirveästi lepoaikaa. Löytyykö vinkkejä johonkin näistä ongelmista?

Nuortennetin yllapito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin, olit rohkea. Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Haluaisitko jutella nimettömästi luotettavan, koulutetun vapaaehtoisen kanssa? Voit soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://www.lastenjanuortennetti.net/. Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Apua ja tukea –osiosta (https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/).

Ethän jää ajatustesi ja huoliesi kanssa yksin, olemme mielellämme tukenasi!

Lämpimin terveisin,
MLL Ylläpito

Vastaa aiheeseen: Ei aina jaksa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top