Siirry sisältöön
Pomuu

Löysin joskus 13-14 vuotiaana jonkun palvelun kautta tukiystävän, tehtii jokin sopimus ja käytii sitten kahvilla tän tukiystävän kanssa ja muuta, mutta en enään löydä mistään mikä se oli. Oon asunu täällä jo aika kauan, mutta ei ole silti kavereita kenen kaa viettäis aikaa kun en kouluakaan pysty käymään (17-v oppivelvollisuuden suorittanut). Olen yrittänyt treffipalsoilta ettii kahviseuraa mutta tuloksetta, musta vaa tuntuu ettei kukaa hyväksy miuta ja et mius on jotain vikaa. Oon luova, hiljanen, avoin, herkkä, rehellinen ja luotettava, joten mietin et mitä mun pitäis olla lisää tai vähemmän et kelpaisin edes kahviseuraksi.

Kata, verkk@ri

Moi!
Et uskokaan kuinka tuttua minulle on tuo fiilis, että kukaan ei haluaisi viettää aikaa minun kanssa. Mutta se, että sinussa olisi jotain vikaa, ei ole ollenkaan totta. Sinä olet riittävä ja todella tärkeä, juuri tuollaisena, kun vain jaksaisit uskoa siihen.

Minä ryhdyin nuortennetin toimintaan mukaan ja olen saanut sitä kautta ystäviä ja myös sen kokemuksen että kuulun johonkin porukkaan ja minullakin on jokin merkitys. Oletko miettinyt, että se voisi olla sinun juttusi? :) Tai miten joku muu harrastusryhmä?
Tsemppiä ja mukavaa kesää! T.Kata

muumi

En tiedä auttaako tämä yhtään, mutta oot hyvä just tollasena kuin oot. Sun ei tarvii muuttua miksikään kelvataksesi kahviseuraks. Sussa ei oo mitään vikaa. Tosi ikävää, ettet oo löytäny seuraa. Onko sun paikkakunnallas järjestettyä toimintaa nuorille? Esim. nuorisotalolta saatat löytää samanhenkisiä ihmisiä. Toivottavasti löydät kavereita.

Myös yksinäinen

Itsekin olen potenut tuota yksinäisyyden tunnetta, ja joskus asiasta puhuessani minulle vinkattiin Suomen Punaisen Ristin ystävätoiminta. Voisiko se olla se palvelu, josta puhut? Sen kautta voi saada ystävän, jota voi nähdä ihan livenä tai vaihtoehtoisesti voit hakea sitä kautta nettiystävää. Googlaamalla löytyy lisää tietoa, SPR ystävätoiminta.

Muistahan, ettei yksinäisyys johdu siitä, että olisit jotenkin huono tyyppi. Ystävien löytäminen vain on joskus todella hankalaa. Kunhan olet avoimin mielin ja oma ihana itsesi, löydät vielä varmasti kahviseuraakin. Tsemppiä! :)

Vastaa aiheeseen: Ei edes kahviseuraa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top