Siirry sisältöön
imdone

6lk (oon nyt 8lk) lähtien ollu vaikeeta jaksaa tehhä päivisin mitään. melkeen joka aamu yritän vaa jaksaa nousta ja lähtee kouluu mut en mitenkää vaa kykene ku en nää siin mitään järkee nousta ylös ja lähtee kuuntelee sitä samaa sontaa mitä toistetaa tyylii vaa koko ylä-asteen samoja juttuja uudelleen ja uudellee. sit ku tuun koulust meen vaa makaa sänkyy enkä nouse siit ku vast seuraavan kerra ku on ruoka ja sit vaa meen takas. en nuku öisinkää enää hyvin nukahhan vast joskus 1.00-5.00 jos ees nukun. täs pari viikon sisäl en oo enää pystyny käyä koulussa ku on alkanu masentaa ja ahistaa nii paljo. oon ollu vaa 1-3h koulus ja lähteny loppu päiväks ja jonain päivinä en ees oo menny kouluu. kaikki vaatii mult liikaa ja tuntuu vaa et mun vanhemmatki vaa välittää mun koulun käynnist joka menee tosi huonosti täl hetkel saan kokeista 4, 5, 6 en oo saanu parempii numeroit kokeist koko 8luokal. kaikki on pahentunu täs 7lk ja 8lk välil 6luokal viel pystyin nauttii elämäst. koulussa oon alkanu ottaa etäisyyttä kaikkii mu frendeihi oon vaa halunnu olla yksin välkil. tää teksti on vähä sekava joten sori mut en oo hyvä kirjottaa tän tyyppisii juttui ja muutenki puhuminenki näist asioist on vaikeeta :c

[Tekstistä poistettu osia.]

MLL Ylläpito

Hei,

Kiitos kirjoituksestasi. Hyvä, että otit yhteyttä meihin. Kirjoitit vakavasta aiheesta, josta ylipääsemiseen tarvitset aikuisen apua. Kannustan sinua kertomaan ajatuksistasi jollekin luotettavalle aikuiselle lähelläsi. Nyt on aikuisten tehtävä auttaa sinua.

Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi ajatuksistasi? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on myös esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (https://www.lastenjanuortennetti.net/). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Vaikka nyt on vaikeaa, eikä välttämättä tunnu, että toivoa on, sitä kuitenkin on. Olet jo tehnyt paljon kirjottaessasi tänne, toivottavasti jaksat vielä hakea enemmän apua ja saat puhuttua jollekin luotettavalle aikuiselle. Se voisi auttaa tai käynnistää elämääsi helpottavan kierteen. Voimia sinulle! <3

Vastaa aiheeseen: ei enää motivaatiota mihinkää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top