Siirry sisältöön

Ei enää tunteita poikaa kohtaan. POJAT auttakaa.

Pakokauhu.

Moi, oon 15 vuotias tyttö. Tapasin yhden pojan tässä kesän alussa. Hän ei puhu suomea, mutta puhutaa molemmat hyvää englantia, eli ei ongelmaa siltä osin. Tavattiin pari kertaa, mutta ollaan enimmäkseen puhuttu WhatsApissa. Pidin aluksi tästä pojasta sillä hän on oma-alotteinen ja suoraan sanottuna erittäin hyvännäköinen. Nyt kuitenkin kaikki mun tunteet on oikeestaan melkein kokonaan viilentyneet.
Oon itse vähän tempperamenttinen ja tämä poika älyttömän kiltti. Tämä poika laittaa tosi usein viestiä (ja aina aloittaa keskustelut) ja kyselee asioita ja flirttailee melko suorasti. Hän on sanonutkin,että tykkää minusta. Nyt ahdistaa, kun en voi sanoa samaa. Tässä tyypissä ei ole mitään vikaa ja täysin vastakohta kaikille entisille ”säädöille”. Miksi IHMEESSÄ siis tän pojan kiltteys ja läheisyys ärsyttää ja ahdistaa. Miksi haluisin jonkun ”pahan pojan”. En haluaisi antaa pakkeja, ja haluaisin olla ihastanut tähän tyyppiin. Tuntuu kuitenkin, että oon kusipää jos en sano mitään ja annan hänen vaan käyttäytyä, kun jokin kiltti poikaystävä.

Nyt en tiedä mitä tekisin. Varsinkin POJAT sanokaa mitä voisin sanoa hänelle.

Ely

Moi Pakokauhu.,

en oo ikävä kyllä poika, mutta vastaan niin että voisin ehkä auttaa sua edes vähän! Mun mielestä on hienoa, että sä olet jo itse miettinyt sitä, ettei ole reilua esittää kiinnostunutta toisesta, jos ei oikeasti ole. Ihastumista ja rakastumista ei voi harmi kyllä käskeä, joten välillä tunteet vaan viilenee vaikka toinen olisi kuinka täydellinen tyyppi. Mun mielestä sun olisi hyvä pohtia sitä, haluaisitko vielä olla pojan kanssa ystäviä tai tuttavia, vai kiinnostiko hän sua ainoastaan poikaystävänä. Sitten kun tiedät tarkemmin siitä, mitä itse oikein haluaisit, on mun mielestä ainakin kaikista reiluinta kertoa siitä toiselle avoimesti. Hän saa sitten pohtia omalta kohdaltaan, kiinnostaako häntä vaikka ystävyys tai tuttavuus sun kanssasi. Vaikka teillä olisi ollutkin jotain menossa aikaisemmin, et sä ole hänelle mitään velkaa. Ja ihan varmasti hän arvostaa, jos ei nyt ihan heti niin ainakin myöhemmin, sitä jos olet rehellinen omista toiveistasi teidän suhteelle.

Onnea ja mukavaa syksyn alkua!

14v Poika

Te ootte kuitenkin nähnyt vasta pari kertaa, joten et ole välttämättä tietoinen omista tunteistasi tätä kyseistä poikaa kohtaan. Sinun kannattaa pyrkiä näkemään häntä mahdollisimman usein, ja jos vielä monen kerran jälkeen sinulla ei ole tunteita häntä kohtaan, sinun kannattaa vain kertoa hänelle totuus (mieluusti kasvotusten tai puhelimessa). Tämä voi olla riski, jos poika ei ymmärrä että haluaisit ihan oikeasti että sinulla olisi tunteita häntä kohtaan. Itse olen kokenut saman pari kertaa, mutta näissä tapauksissa kyseinen henkilö on suoraan tullut kertomaan, että hänellä on ihastus minua kohtaan. Näissä tapauksissa olen vastannut mahdollisimman fiksusti ja kiltisti, että minula ei ole tunteita häntä kohtaan ja olen molempien henkilöiden kanssa erittäin hyviä ystäviä vieläkin. Mutta suosittelen siis näkemään poikaa vielä enemmän ja sen jälkeen vain kertoa hänelle totuus.

Walden76

jep

Hellurei

Osaan hyvin kuvitella miltä susta tuntuu! Sun kannattaisi keskustella sun tunteista kyseiselle pojalle. Ja se on ihan normaalia että tunteet viilenee, niitä tulee ja menee. Mutta tärkeintä on kuunnella että mitä oma sydän sanoo. Tsemii ❤

Ankku

Voisin veikata, että et vaan oo varma tunteistas ja tää poika on ns. Sokeassa rakkaudessa, joten yks juttu ois pyytää sitä poikaa hidastamaan, jotta sä kerkeisit miettimään tunteitas.

Vastaa aiheeseen: Ei enää tunteita poikaa kohtaan. POJAT auttakaa.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top