Siirry sisältöön
:)

Nuorten ssuuri brobleemo on se tai noh ainaki mulla et ei oo hyvää kännyy ja siis koulussa kaikki räplää kännyy ja niin kyl mäki mä oon instas ja puhun kavereilleni chatis … mut muuta en oikee teekkää ku känny on niin hidas… ja iphone maksaa niin sairaasti et ei sellasta vois ostaa ehkä…joten sanokaas mulle hvii kännyköitä ja ei mitää ylihintasii:)eli siis jotain alle 400euron siis ainakin jaa kertokaa myös hinta jos tiiätte.. voi kyll myös itekki mennä kattoo [linkki poistettu] jos ette jaksa ;D

By. Smile:)
ps. toivottavasti en oo ainoo jolla tää probleemo on :D

Jenny

Kysyn että mihin sä tarvitset sitä puhelinta, että saisit olla tunnilla puhelimen ääressä?? :/ Onko puhelin tärkeä asia kuin opiskelu? En suosittele tekemään, niin koska se voi pilata sinun tulevaa elämää. Kannattaa vaikka päättää että jos minä opiskelen tai saan jostain muutamasta aineesta hyviä numeroita, niin sitten voisin saada sen hienon puhelimen. Kannattaa keskustella vanhempien kanssa siitä.

Randomina

Älä osta ihponee koskaan aivan ylikallis hommaa vaikka samsung galaxy s3 mini noin 250e riittävän hyvä mullekki ja vaadin nopeutta. Ja oon samaa mieltä et tunnilla ei tarvis käyttää kännykkää. :)

Vastaa aiheeseen: ei hyvää kännykkääxD

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top