Siirry sisältöön
12v tyyppi

Ei oo iso asia mut kuitenkin esim kerran mun luokalla olevat sano varmaa läpällä, mut kuitenkin meni ihon alle niin ne tuli vaan kattoo mun naamaa ja sano ”Sä oot vihree ” ja nauro . Muutenkin mietin aina miltä näytän ja mitä muut ajattelee musta sekä mitä mulla on päällä ja jos mä teen jotain väärin ja joku pahottaa mielensä. Toinen juttu niin mun luokkalaiset pojat kuiskii kattoo mua ja naureskelee kun meil on musantunti ja mun ääni kuuluu aik hyvin. Ei tunnu kivalt kun tykkään laulaa mut sit luokas en aina uskalla kun ne naureskelee ja tuijottaa. Sit pari kertaa mun tarjottimen alle laitettiin tarjotin ja mun ois pitäny mennä siihen mut sit mä en päässy siihen enkä mun parhaan kaverin viereen ja kun mä pyysin sitä tyyppii siirtää sen tarjotinta, koska mun ois pitäny mennä siihen( pidän aina säännöistä kiinni ja se on mulle tärkeitä) niin mulle vaan huudettiin ” ei oo niin vaikeeta” sit vaan lähin pois siitä pöydästä ja menin muualle. Sen jälkeen kuulin parhaalta kaveriltani , että ne oli vaan puhunu musta pelkkää pahaa esim” sil menee kaikki tunteisiin ”. Sit musta on muutenkin puhuttu pahaa selän takana. En oo uskaltanut puhuu kellekään kun niin pieni juttu niin purin tän nyt tänne. En tiedä pitäiskö olla vaan välittämättä? On vaan vaikeeta. Oisko vinkkei ?

ps. Sori kun niin pitkä ja sori kaikista kirjoitus virheistä.

12v tyyppä

Oon siis tän aloittaja. Tein vahingossa kaksi viestiä samasta asiasta kun tässä luki että tää ei lähtenyt. Se toinen on paremmin kirjoitettu mutta en saa tätä pois, joten joo lukekaa ennemmin se toinen jos se tulee joskus. Sori oon pahoillani

seksuaalisuus_unknown

Juu jus nää kommentit jotka ei oo suoraan kiusaamista mut menee kuitenki tunteisiinon pahimpia. Mäki saan niitä aina välillä eikä oo kivaa… paras vinkki on varmaa kuitenki et koittaa vaa ignoorata (vaikka se voiki tuntuu tosi vaikeelta) ja jatkaa elämää. Tähä mustunti jutskaa sanoisin et älä anna muiden vaikuttaa sun koulu suoritukseen. Ne on luultavasti vaa kateellisia sun äänestä :) Voisit koittaa myös vältellä näitä ihmisiä jotka kommentoi paskoja juttuja keskittyy sun kavereihin ;)

I am very dumb 😌

Ensinnäkin; mä olen pahoillani ja melkein vihainen sun puolesta! Just tällaset kommentit on niitä, jotka särkee ihmisen vähitellen sisältä päin. 😞

Mutta tosta on aika hankala päästä kokonaan eroon, joten suosittelisin vaan olemaan normaalisti ja ignooraamaan ne. Ei kannata välittää; sulla on kuitenkin perhe, joka rakastaa sua, sulla on se sun paras kaveri ja uskon, että sä olet ihana ihminen! Ei kannata välittää noista, niillä on vaan huono itsetunto, jota ne yrittää vahvistaa ärsyttämällä muita. Juttele vaikka sun kaverin kanssa, jos se menee yhtään pahemmaks! ❤️ Go over, you shine! 🌟

Poika 13v

Muista se, että kiusaaminen ei ole ok ja jos ne nauraa sulle sun lauluäänen takia, niin muista, että ne on todennäkösest kateellisia, vaikka ne ei sitä myöntäiskään. Voit välitunnilla sanoo niille, että ei tunnu kivalta toi teiän homma ja jos et välitunnilla uskalla sanoo, niin voit laittaa niille viestii, että susta ei tunnu kivalta se kiusaaminen. Jos se ei toimi, niin puhu aikuselle tai vaikka terveydenhoitajalle.

Verkk@ri

Ikävää kuulla kiusaamisesta ja selän takana pahaa puhumisesta.
Ensinnäkin voit olla välittämättä ja mennä ehdottomasti puhumaan terkkarille tai kuraattorille, he osaavat auttaa paikanpäällä. Senkin takia että kiusaaminen saataisiin heti loppumaan ettei se vaan jatkuisi pidemmälle.

Tsemppiä!

Mrlady x

Tommonen käytös on syvältä. I mean – kellään ihmisellä ei oo oikeutta tehä sulle tollasta, ja ilkkua jälkeenpäin noin niinku sanoit: ”aina sil menee tunteisiin”.
Säälittävää niiden osalta, ja oon niin pahoillani sun puolesta. Tommonen ei oo fine. Älä anna niille periksi.

Jos ne kaikki ilkkujat jatkaa tollasta käytöstä nii mee sanomaan oikeesti jolleki aikuselle ihmiselle, joka pystyy sun mielestä tehä sille asialle parhaiten edes jotain.
Älä välitä niiden käytöksestä siinä tilanteessa, vaikka ne väittäs ettei muka pienestä tarvihe suuttua.

Koska tarvii. Koska niiden käytös on väärin. Koska isot asiat lähtee pienistä asioista. Koska tommoset jutut pitää kitkeä heti alkuunsa pois. Koska niillä ei oo mitään syytä käyttäytyä noin. Koska ne käyttäytyy väärin sua kohtaan.

Sinä olet arvokas, ihan totta. Sulla on oikeus puuttua sua loukkaavaan käytökseen. Ne eivät ole sinä, eivätkä jaksa yrittää ymmärtää, miksi ehkä teet niin ”muka liian herkästi”. Ne ei jaksa asettua sun paikalle, jotka tekee tollasta. Ne ei tiedä täydellisesti miltä tommonen tuntuu.

Älä anna niiden vaikuttaa suhun. Tsemppiä ja muista, oot arvokas, kuka ikinä vain oletkin! Kukaan ei voi väittää vastaan! <3

Tyttö 15v

Siis joo, nää on niin ärsyttävii nää pikku kommentit. Mulki usei sanottii kaikkee pient ei ees aina hirveen tosissaa mut ei se kivalt tuntunu. Ennen just viel ku olin jossai 6lk nii mul sanottii tosi usei just kaikkee paskaa jostai ulkonäöst ja siit miten olin aik hiljane ja ain seurasin sääntöi. Mut kanttii vaa ignooraa tollaset kosk ne ei tiiä mist puhuu. Nykyää pyörin paremmis porukois nii ei tuu nii paljoo sanomisii mistää. vinkkin vaa se et tollaset ihmiset kannattaa vaa yrittää sulkee pois sun elämäst et tuu tarvii niit mihinkää.

12v tyyppä

Kiitti paljon näistä kaikista kommenteista. Ne auttoi mua paljon ja sain lisää itseluottamusta ja tajuamista että toi on väärin mua kohtaan. Ja tajusin että kaikesta selviää. Kiitos teille ja nuortennetille (:

Poika 10-v

Muaki kiusataan koulussa mut näistä vinkeistä oli apua

Kiitos

Vastaa aiheeseen: Ei iso asia mut haluun purkaa tän nyt

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top