Siirry sisältöön
Epänormaali(ko) muka?

Hei!
Olen hiljattain herännyt ongelmaan, ettei minulla ole kavereita. Aiemmin en ole oikeastaan huomannut sitä, koska viihdyn pääosin yksin.

Kaverittomuus johtuu käsittääkseni siitä, että ihmiset pitävät minua jotenkin ”epänormaalina” ja ”outona”. Tiedän itsekin, etteivät minun ja isäni tavat ole ehkä niin yleisiä, mutta sekään ei oikeastaan näy mitenkään erityisesti. Meillä ei esim. vietetä mitään juhlia, kuten vaikka joulua tai synttäreitä. Minulla ei myöskään ole puhelinta, mitä suuresti ihmetellään. En vain koe sille mitään tarvetta (kirjoitan tätä tietokonella). Usein minulta kysellään olenko jehova, ja että saanko ollenkaan lahjoja. Saan toki pieniä lahjoja satunnaisesti esim. sain noin puoli vuotta sitten todella nätit korvakorut. En ole myöskään jehova. Pukeudun myös hiukan erilailla kuin suurinosa ikäisistäni (vaatteeni ovat itsetehtyjä), mutta mitä sekään haittaa?

Kaikkein suurin ihmettelynaihe tuntuu kuitenkin olevan se, etten kiroile ollenkaan, sanon huomenta yms. ja että olen kohtelias. Silloin yleensä ihmettelen, että miten hyvistä tavoista on tullut jotenkin epänormaalia? Mielestäni toisille ihmisille täytyy olla kohtelias, elleivät he sitten ole tehneet jotain kamalaa.

Jokatapauksessa, minusta olisi mukavaa saada kavereita siitä huolimatta että olen jotenkin ”erilainen”. Mistä löytäisin siis kavereita? Minulla kiinnostuksenkohteita ovat kirjat, piirtäminen, vaatteiden ompelu sekä korut. Vaatteita ompelen paljon, samoin luen, joten ehkä näiden harrastusten parista löytyisi kavereita?

Kiitos etukäteen vastauksista, mikäli niitä tulee.
Ps. Unohdin mainita, että vaatteet joita ompelen näyttävät tosiaan ihan vaatteilta, eivätkä ole vain nopeasti kasaan kyhättyjä.

Sama

Mulla on täysin sama juttu. Mä tykkään myös ompelusta ja kirjoista. Mitä kirjoja sä tykkäät lukea?

Mushroom <3

Moi!!
Jos sulla on tällä koneella jotain sosiaalista mediaa nii sieltä oon ainaki ite löytäny paljon kavereita ja esim lukupiireistä tai joistain sua kiinnostavista tapahtumista vois löytyy kavereita. (jos tarviit tapahtuma suosituksii nii kaikki cosplay tapahtumat on hyvä päikka löytää ns ”outoja” ihmisiä ja voit esim itse tehdä asusi etc) En tiiä oliko musta kauheesti apua mutta onnea sulle <3

Suonjar🌈

Kavereita löytyy jokaiselle kunhan osaa etsiä. Ei sillä oo mitää merkitystä, mistä vaatteet on peräisin (paitsi ilmastonmuutoksen ja tasa-arvon kannalta). Mä ostan paljon vaatteita kirpparilta, sä teet ne ite, joku ostaa enimmäkseen merkkivaatteita ja joku nappaa omansa tukun ylijäämästä.

Myöskään et kiroile? En mäkään. Musta ei tunnu siltä, että kiroilu ois millään tavalla tarpeellista. Kotona mut opetettiin hyville tavoille, enkä näe, että ne pitäisi sosiaalisessa elämässä unohtaa. Kyllä mielipiteensä voi osoittaa muutenkin kuin vain suoltamalla ei-sitä-kaikkein-kauneinta-puhetta suustaan.

Ei niillä muillakaan jutuilla ole juur merkitystä kavereiden hankinnassa. Pelkästään se, että haluaa saada kavereita riittää pohjaksi ystävyydelle. Erilaisuus sitäpaitsi tekee elämästä rikkaampaa ja parempaa, jos kaikki hyväksyvät sen. Tarkotan siis, että erilaisuus on upeeta, mutta kaikki ei ymmärrä sitä. Ihmisiä syrjitään, ilkutaan ja kohdellaan kaltoin etnisyyden, ihonvärin, ulkonäön, sukupuolen, seksuaalisuuden, uskonnon ja vaikka minkä takia. Se on niin väärin😡! Jos jokainen tajuaisi, että erilaisuudesta on hyötyä, eikä sitä tartte tukahduttaa, maailma olisi PALJON parempi paikka.

Erilaisuus on rikkaus! Muistakaa se! 😄

Bab Honey Girl😍😈💖💜💙

Hellou! En itse asiassa oikein tiedä…🤔 Toivon että joku osaisi auttaa sinua jotenkin. Etkä vaikuta minun mielestä kovin epänormaalilta vaan jotenkin voin samaistua tai enemmän oikeastaan pikkusiskoni osaisi samaistua. Mutta juu eli…🤔🙂 itsekin olen tehnyt osan vaatteistani… ja jotkut toisetkaan ihmiset ei vietä juhlia joten se ei myöskään ole epänormaalia. Ajattelin että minun pikkusiskolla on puhelin, mutta hän pärjäisi kyllä ihan hyvin ilmankin… paitsi toki jos tarvitsee soittaa tai pistää viestiä… tai sitähän varten se puhelin alunperin kehitettiin. Tuohon kiroiluun samaistun eniten… Siis miten oikeasti ihmiset pitää sitä outona muka jos ei kiroile… paitsi kukaan ei ihmettele miksi minä en kiroile mutta kumminkin… ja itse arvostan ihmisiä jotka ovat kohteliaita koska pidän aasialaisesta kulttuurista ja siellä kohteliaisuus on tapa…
Toisaalta en oikein usko että kavereita löytyy noitten harrastusten kautta mutta esim kun tykkäät lukea niin joku voi esimerkiksi samaistua siihen… mutta sitten sinun kannattaa etsiä jostain sellaisia ihmisiä jotka voivat samaistua…🤔
Nyt kyllä tuntuu jotenkin tosi tyhmältä koska en osaa auttaa… pahoittelen mutta jos joku tässä viestissä auttaa niin ole hyvä😊❤!
Ciaó!

Happy_HelloKitty

Eikää:((((((((((((((
Toi on oikeesti INHOTTAVAA. Erilaisuus on vahvuus, kaikki ei sitä vaan tajua ja se jos joku on ikävää.
Tapoja elää on erilaisia ja ne kaikki ovat ihan yhtälailla oikeita. Mutta SITÄKÄÄN kaikki ei valitettavasti tajua:( Sen ettette vietä juhlia tai sen että sulla ei oo puhelinta ei oikeasti pitäisi merkitä muille mitään. Mitä se muka muka niille kuuluu? Ei mitään. Huh, tässähän tulee ihan vihaiseksi. :)
Mä en oikeen keksi miten voisin auttaa sua, mutta älä ainakaan muuta itteäs siks et oot muka ”outo”. Ite tehdyt vaatteet näyttää siisteiltä ja kohteliaisuus on meidän kaikkien velvollisuus<3 Kävele pää pystyssä ja jos silta kysytään jotain niin vastaa suoraan ja rehellisesti❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚
Tsemppii<333 Toivotaan et löydät itelles kavereita. Ja jos et, niin ainahan sä voit tulla tänne Nuortennetiin juttelee. Koska ME ollaan sun kavereita❤️❤️❤️

PuShEeN

Siis ei ollenkaan haitta että sulla ei ole kavereita. Ehkä sä voisit hankkia hatärrastuksen jossa sä saisit kavereita. Ja muista ettei ole ollenkaan paha että olet ns.erilainen kuin muut. Jokainen on täydellinen omalla tavallaan, ja se kannattaa aina muistaa vaikka muut (jotka eiväyät vain ole yhtä kehittyneitä kuin sinä😉) eivät olisi samaa mieltä. Onnea matkaan ja hyvää jatkoa teille kaikille!!😆

💜

Moi!
Jos tuntisin sinut, olisin ystäväsi. Varmasti! Vaikutat kivalta! Et oudolta! 💜

Ehkä löytäisit ystäviä harrastuksista? Jos mitenkään pääsisit tai uskaltaisit mennä johonkin kurssille esimerkiksi, niin ehkä sieltä löytyy?

💜

Vastaa aiheeseen: Ei kavereita koska olen ”erilainen”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top