Siirry sisältöön
Tyttö14v

Moi! en oikeen tiedä että pitäiskö mun tänne kirjottaa vai onks tää vaan joku vanhempien palsta mutta kerronpa silti:)
eli siis olen 14v tyttö ja varsinkin tässä 8.luokan alussa oon huomannut selvää muitten ulos jättämistä oon jäänyt ite ns ”toiseksi vaihtoehdoksi” monena lukuvuonna mutta tänä vuonna erityisesti. Meillä vaihtui luokat kokonaan ja mun vanhasta luokasta tuli vaan kaksi mun vanhaa luokkalaista samalle luokalle. Kaikki kolme ollaan aika epäsosiaalisia, joten ollaan aina kolmistaan. Ja meillä on se ongelma että AINA joku jää kolmanneksi ja joo tiedän että tää ei liity asiaan mitenkään mutta oon pääsemässä siihen.
Toinen niistä oli mun paras ystävä ja toinen hyvä ystävä, mutta yhtenä päivänä mun paras kaveri suuttui ,jostain en tiedä mistä eikä halunnut olla enää missään tekemisissä. Olin tietenki tosi surullinen ja vihainen ittelleni et miten annoin näin käydä. Se oli se ystävä kelle avauduin, olin vapaa ajalla. 24/7, juteltiin joka päivä ja oltiin läheisiä. Sen jälkeen kun tämä mun vanha paras kaveri veti välit, olin mun ainoan hyvän kaverin kanssa.
Tässä vaiheessa tulee huomata että mun vanha paras ystävä oli kokoajan meidän kanssa tai no mun hyvän ja ainoan ystävän kanssa. Yhtenä päivänä kumpikaan ei tullut kouluun eli olin yksin ja seuraavana päivänä ne oli vain kahdestaan ja sanoi mulle kaikkea ei niin mukavaa :// ja nyt oon yksin mulla ei ole ketään, ei ketään kelle avautu tai kertoa iloisia uutisia ei kyllä ole lähiaikoina mitään iloista tapahtunut synttäritkin vietin yksin kotona kun vanhemmat oli töissä 9 asti illalla. Ei voi mitään tälläistä se elämä on.

Vastaa aiheeseen: Ei kavereita vapaa-ajalla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top