Siirry sisältöön
16-vuotias poika

Hei. Lopetin juuri peruskoulun ja valitsin toisen asteen opiskelupaikan johon ketään muuta ei kuulemma tule. Nyt mulla on kesäloma ja olen huomannut että en ole kuullut kenestäkään mitään. Olen koittanut tekstailla heille mutta kaikilla on muuta tekemistä.. Tuntuu että olisin aivan yksin. Vanhemmat sano et mun pitäs alottaa joku harrastus ja tavata lisää ystäviä mutta kiinnostus ei oikein riitä siihen.
Toivoisin että täältä tulisi tukea ja jotain vinkkejä miten voisin ”sosiaalistua”.

OrganicGreenTea

Moi!
Toi kuulostaa ihan hirveeltä tilanteelta. Sun vanhemmat on oikeessa, kannattaa tosiaan aloittaa harrastus, ei sen tarvitse olla mikään kolme kertaa viikossa. Ja viimeistään koulujen alussa tutustut uusiin ihmisiin!
Ei kannata lukittautua sisälle, mene vaikka kävelemään ulos ja piirtämään, valokuvaamaan, musisoimaan, urheilemaan. Jos jäät vain sisälle, tulee koulun alussa vaikeaa.
Ole vain oma itsesi!
Tsemppiä!

Moi

Et ole ainut… Haleja sinnepäin!

Sosiaalinenelämäonkuolluyya

Juu hei m8 asuks sie mis päi? :)
Mut siis nii, kannattaa tosiaan hankkii joku harrastus tai sit mennä johonki kerhoon tai jtn. Esim netissä on paljon kaikkii foorumeita ni nettikavet on kans kivoja.

[Viestiä muokattu. Emme julkaise yhteystietoja.]

Anonyymi

Joo, oon itsekin ollut samanlaisessa tilanteessa. Tosiaan jos et asu kauheen kaukana ni täällä ois ainakin yks, jonka kesään mahtuu uus kaveri.:) jos innostut jostain jutusta, niin melkein mihin vaan löytyy kerhoja/ järjestöjä johin voi liittyä. Tai sit voit perustaa sellasen ite. Tsemppiä sulle ja haleja kans.

Lol

No, ainahan voit perusta ite tapaamisen yksinäisille. Oon iteki 16 ja vähän samassa tilanteessa.

Nimetön

Tukea ja haleja sulle. Toi on vaikee tilanne. Täällä ainaki olis yks, jonka kesään mahtuu uus kaveri.=) Jos sulla on jotain leirejä tai matkoja tiedossa, ota niistä kaikki irti.

jj

Moikka, mul on vähä samanlainen tilanne mut kyl se täst.

Miitu

Moi! Samoin minullekin on käynyt. Tai siis ei ole enää paljoa kavereita ja varsinkaan, kun suurin osaa muuttaa pois tai vaihtaa koulua. Nyt kesälomalla olen sen huomannut ja kaivannut juttuseuraa. Olen itse yrittänyt etsiä palstoja ja muita, mutta harvoin saan niistä mitään irti. Ja kyllä minulla on harrastus, mutta minulla ei ole sielä kavereita yleensä ollenkaan, joten vietän aikaa paljon yksin tai äidin kanssa…

Vastaa aiheeseen: Ei ketään.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top