Siirry sisältöön
mitä

Onko tää ihan normii, jos mulla ei oo kipuja treenin jälkeen (kuntosali)? Pistän itteni siellä aina äärimmilleni ja oon nähnyt edistystäkin, mutta miksi silti kipuja ei tule? Ei ainakaan voimakkaita! Joskus pieni jomotus, ei muuta…. Mitä, miksi? Ei sillä, kiva tää näinkin on, mutta pelkään etten teekkään tarpeeksi, vaikka joskus tuskan kyyneliä (hikeä) valutankin hampaat irvessä toistoja just ja just sen 8-10

vedän aina ennen treeniä 30min aerobicin ja 5-15min lämmittelyn, sit sen päivän treenattavat kohdat (tänään esim jalat) ja sit venytykset ja kotiin.

venyttelen päivän aikaan aamulla, illalla, koiraa viemässä aina ku koira pysähtyy, ja koulussa välkillä, tunneilla, joskus esim bussiikin odottaessa jne. Sarjojen välissäkin koitan. Joskus unohtuu. Onko tällä vaikutusta?

syön magnesium tabletteja, sillä kärsin hirveistä krampeista. Estävätkö ne samalla lihasten kipeytymisen?

kiitos jos joku auttaa nopeasti

jaa

Lihakset tottuu siihen rasitukseen

14vtyty

Käytäthän tarpeeksi suuria painoja? Paras ois lihasten kasvatukseen käyttää maksimipainoja ja 8-12toistoa (niin että muutama vika toisto on todella vaikeita) ja 3-5 sarjaa.

Aloittaja

Joo kyllä käytän. Just ja just sen 10 toistoa väkisin väännettynä naama irvessä :D personal trainer on nämä liikkeet mulle opettanut ja painot asettanut, vaikka niitä oon jopa siitä vielä nostanut…

Vastaa aiheeseen: ei kipuja treenin jälkeen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top