Siirry sisältöön
Hei :D

Tosiaan, kuten otsikko jo sanookin, ei minulla ole tällä hetkellä minkäänlaista motivaatiota koulunkäyntiin, ja koko ajatus kouluun menemisestä saa minut voimaan pahoin.

Meidän koulussamme on (Kuten useimmissa muissakin kouluissa) opiskelumetodina tämä: Kirjat pöydälle ja kynät käteen, tehkää tehtäviä. Tms.
Minusta tämä on ihan kamalaa, päivästä toiseen toistuva sama rutiini.

Lisäksi ihmisten arvostelu, (lähinnä seksuaalisuuden tms. Takia) on saanut minut todella epävarmaksi, enkä luota enää itseeni.

Minulle koulu on kuin vankila. En tiedä mistä saan itseluottamukseni, ja motivaationi takaisin, mutta olisi mukava jos vastaisit jotain! Kiitos :)

Prinsuu💚

Moikka ”Hei :D”

Ikävä kuulla, että sinulla on koulussa noin kurjaa. Yritä kuitenkin muistaa, että kukaan ei saa arvostella sinua. Sinä olet juuri sellainen kuin olet ja yhtä arvokas kuin muutkin!
Mietin, että voisitkohan jutella opettajan kanssa tästä asiasta? Opettaja voisi osata auttaa sinua. Jos et halua kertoa opettajalle, kerro jollekin aikuiselle. Kertominen auttaa aina!

Toivottavasti minusta oli edes vähän apua<3
Byee

tuleva muusikko

haluun eka sanoo et ymmärrän ja mul on ihan sama tilanne, ei mitään motivaatiota(ei koko elämässä), mutta tiiän et voi olla vaikeeta löytää sitä ja että nyt ku kehotan sua menemään kuraattorille nii en tiiä jos oot siitä samaa mieltä vai et. mutta mua itteäni on kehotettu menemään kuraattorille puhumaan ja varasinkin ajan. joten ehdotan sitä sulle, kenties se auttaa ja jos ei niin, ei hätää. aina on muitakin keinoja. et elä ton ongelman kanssa yksin. kaikkee hyvää sulle, kyllä se motivaatio sieltä jostain löytyy:)

Vastaa aiheeseen: Ei motivaatiota kouluun

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top