Siirry sisältöön
Luuseri

Oon nyt 14-vuotias tyttö menos kasiluokalle ja mulla on aika paljon kavereita, tyttöjä kuin myös poikia. Mulla ei oo koskaan ollut poikaystävää. En oo koskaa pussannu ketään tai edes pitäny kädestä. Mun kaikilla kavereilla paitsi yhellä on joskus ollut edes yksi poikaystävä. Ja jotkut ovat menettäneet neitsyydenkin jo. Mut mulla ei oo mitään. Se on välillä niin masentavaa olla porukassa jossa on monta paria kun ite ei edes tiedä millaista se on. Oonko ainut jolla ei oo ollut vielä ketään?

Kata, verkk@ri

Et ole ainut, mullakaan ei ole ollut ! :) mutta on tässäkin omat hyvät puolensa ja eihän mihinkään ole kiire! Seurusteluasiat tapahtuvat sitten kun on niille sopiva aika.

Toinen sinkku

Mäkään oo koskaa seurustellu, pussannu tai mitään muutakaan täytän täs kuus 15v. Mä en oo ees tekemisis kenenkää poikien kans tai koskaa(paitsi 1-2lk) ollukkaan. Muakin se ärsyttää ku tarviin niin paljon läheisyyttä, mut sellasta et parhaalta kaverilta se ois jo ehk ällöö.

Mulla on onneks yks ystävä joka hetkisesti tyydyttää pulani. Ei siis seurustella tai olla mitenkää lähemmin väleissä. Mut me aina halitaa ja käsikädes kävellää käytävällä. Ja sit se on viel nii outo ku me vaa ollaa ystävii niin kaikki mun luokan pojat on sillee ”hyi” ja ne alko kamoa mua ja juoksee pakoo/kiertää kaukaa. Ku kerra viime vuon välkäl halattii ja mun luokan pojat tuli sinne just sillee et mä näin ne ja ne näki mut ja mua alko ahistaa nii yriti pyörähtää selkä niihi päin,mut se mun frendi pisti vastaa ja no ku en antanu peruks nii se nosti mut sylii(oon sitä pidempi oli jännä kokemus) nii sen jälkeen niist pojist tuli tosi outoi😑sori tää ei ny oikee liity asiaa😁

Vastaa aiheeseen: Ei ole koskaan ollut poikaystävää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top