Siirry sisältöön
nimetön

Moi! Oon 15 vuotias tyttö ja mä oon tosi yksinäinen, eikä mulla oo kavereita, koska oon niin ujo ja huono tutustumaan ihmisiin. En tiiä miten voisin saada saman kaltasii kavereita.

Ystävää kaipaava

Hei, mulla on vähän samanlainen tilanne. Oon itsekin 15 vuotta ja mulla on vaan yksi sydänystävä ja nään sitä ehkä pari kolme kertaa kuussa, joten tunnen oloni välillä aika yksinäiseksi. Mun on vaikee tutustuu muihin, en oo kauheen sanavalmis. Olis hauska tutustua :)

Hiljanetyttö

Hei,
Myös hiljainen ja yksinäisyyttä kokenut tyttö. Ite tiiän tunteen, kun ei löytynyt sopivia kavereita. Koin silloin hyödylliseksi miettiä mistä ite tykkään ja hakeutua harrastuksen kautta ihmisten seuraan. Esim. jos tykkää piirtää ettii läheltä vaikka taidekerhon.
Tärkein on avoimuus ja kyky kokeilla rohkeasti uutta, jos on avoinna muille muut on sinulle. Tsemppiä :)

nimetön 2

Samaistun.

Nimetön

Moi mua on vuosi sitten kiusattu tosi pahasti ja mulle jäi traumoja siitä mua pelottaa jos se tapahtuu taas😭

:)

voiku voisin löytää sut! oon ihan samassa tilassa ja saman ikänenki:((

Nimimerkitön…

Moi, oon melkein samassa jamassa:(
Mulla on tai oli 3 kaveria.Yhellä noista on poikaystävä ja sit ne oli puhunu FaceTimee ja se kenellä on poikaystävä oli sanonut sille pojalle että MINÄ oon itsesääliä ja ruma ja läski ja että ne kaikki esittää mun kavereita… Minä ja se poika ollaan ihan hyviä kavereita mut ei kavereita kuitenkaan… Se oli wapissa tullut ja kertonut mitä se oli jutellut sen kanssa… Ja niin edelleen. Esitän niitten 3 tytön kavereita ja oon usein ärtynyt ja masis niitten seuras….¬_¬

Katkaravut suolaliemessä

Ei oo mullakkaa mut ei haittaa mut saattaa olla

Fortnite Jonne

Fortnite on keksitty

nimetön

Moi! Kiitos vastauksista ja olis kiva tutustua
T: alkupereisen viestin lähettäjä

Ystävä hakusessa

Voin samaistua, ei oikein kavereita oo ollut sen jälkeen kun muutettiin toiseen kaupunkiin, yksi hyvä ystävä on, mutta nään sitä ehkä kerran parissa kuukaudessa.
Täytyy vaa ottaa ittee niskasta kii ja uskaltautuu juttelemaa ihmisille! Tsemppiä sulle, varmasti löydät hyvii kavereita :)

-15v tyttö

[nimimerkki muutettu]

Moikka! Oon 06/15 tyttö joka etsii uusia kavereita. Harrastan balettia ja piirtäminen lähellä sydäntä. Saa ja tulkaa ihmees tutustumaan laittamalla [osa viestistä poistettu]

Kisu

15v tyttö.ettii myös kavereita [osa viestistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja].

Kolmiapila

Moi Kisu! Mä oon 16v tyttö ja oon menossa lukion toiselle. Tykkään esim. lukea, piirtää ja kuunnella musiikkia. Mitä sä tykkäät tehdä vapaa-ajalla? Ois kiva tutustuu <33

Vastaa aiheeseen: Ei oo kavereita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top