Siirry sisältöön
13vtyttö

Siis mul on yks hyvä kaveri mut en oo sen paras kaveri vaa yks toine, joka tuli meijän luokalle viime vuonna. Mul ei oo sen lisäks oikeestaan kavereita tai no on joitain mutta ei ketään kuka sais mut nauramaan tai kenen kaa voisin olla kahestaa. Myöskää uudelta luokalta kukaan ei tykkää musta oon vaa ärsyttävä hikke. En tiiä mistä saisin kavereita oon vähä ujo mutta kun pääsen vauhtii ni en enää. En uskalla puhua kenellekään täysin avoimesti.

13v tyttö

Mullakin on vähän sama tilanne. Onko sulla jotain instagram käyttäjää tai jotain missä sulle vois tulla puhumaan. Haluun tutustua!:)

Hellurei

No siis, mullakin oli tossa jonkin aikaa sitten sama ongelma. Mutta nyt kun oon päässyt ylä-asteelle, niin oon saanut uusia kavereita. Oisko mahkui jos alkaisit harrastaa jtn, sielt vois saada uusii frendei? Mut hienoo että sulla on edes yksi hyvä ystävä!❤

Veturointi_Mari

Onko koulussa valinnaisia aineita, joiden tunnilla voisit tutustua uusiin ihmisiin? Koulun ulkopuolella voisi myös miettiä jotain harrastustoimintaa, jonka kautta voisi löytyä uusia ystäviä? Entä olisiko sinun hyvällä kaverillasi muita kavereita ja voisitko kertoa asiasta ystävällesi ja pyytää häntä tutustuttamaan sinut hänen muihin kavereihinsa tai kysyä voisitko viettää aikaa heidän kanssaan? Ajan kanssa voisit ystävystyä porukkaan? Puhumistakin voi harjoitella, esim. small talkia joistain tv-ohjelmista, elokuvista ja sarjoista tai muista aiheista joita on nähnyt tai kuullut :)
Mukavaa alkavaa syksyä!

Vastaa aiheeseen: Ei oo kavereita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top