Siirry sisältöön

Ei oo ketään kelle jakaa mun ajatuksia joten jaan ne tänne

Joku vaan

Juu elikkä siis, oon 13v tyttö, ja no kuten otsikosta näätte, nii haluun vaan jakaa mun ajatuksia jollekkin koska ei oo ketään muuta. Mulla on muutama tosi läheistä kaveria, mut en haluu kertoo niille mun ajatuksista koska heillä on omia ongelmia omassa elämässsä, [osa tekstistä poistettu] Mulla on myös tyttöystävä, mut en haluu sillekkään kertoo asioista, koska hän on erikseen sanonu et välillä ei vaan jaksa aina auttaa toisia, joka on ihan ymmärrettävää, koska itelläkää ei oo enää motivaatiota. Tiiän et mun kaverit ja tyttöystävä haluis kovasti tietää mun oikeista ajatuksista mut en vaan haluu olla ärsyttävä. Mähän oon siis ihan älyttömän epävarma itestäni ja mun kehosta. Vihaan olla kuvissa, enkä tykkää kattoo peiliin koska vihaan sitä miltä näytän, ja nyt ku kesä tulee nii ahistaa koska mä ja mun kaveriporukka mennään joka kesä ainaki 30 kertaa uimaan. Mulla on kans pientä sosiaalista ahdistusta, ja siitä ei oo ollu kauheesti apua koulussa. Kun meen ison ihmisporukan läpi, tule sellanen tunne et en osaa enää hengittää, ja tuntuu siltä et joka ikinen ihminen kattoo mua ja aattelee et oon ihan paska ihminen. [osa tekstistä poistettu] Eikä mun perheen kanssa mee hyvin, koska mun vanhemmat on eronnu, ja vaikka ne asuu eri taloissa, joudun joka päivä kuuntelee ku ne haukkuu toisiaan ja huutaa yms. Ei vaan oo kirjaimellisesti motivaatiota mihinkään. [osa tekstistä poistettu]

Nuortennetin työntekijä

Hei Joku vaan,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Ei oo ketään kelle jakaa mun ajatuksia joten jaan ne tänne

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top