Siirry sisältöön
Pihlajanmarja13

Välillä ärsyttää se, kun kerrot jollekkin ohimennen että ”Hei, oon aseksuaali.”, niin sit sulle sanotaan et hei ”Et voi tietää ku oot noin nuori” tai ”Et oo vaan tavannu sitä oikeaa” tai ”Et voi tietää, koska kun kasvat nii petipuuhat alkaa vähitellen kiinostaa”.

Fakta on se, että kukaan muu ei voi määritellä sitä oletko mies, nainen, molemmat, et kumpikaan tai joku muu, tai mistä olet kiinostunut, jos edes olet kiinostunut.

Vaikka asiasta tämä poikkeaakin, en ymmärrä miksi ihmiset vihaa feministejä. Olen feministi, mutta en tee siitä numeroa.

Azzie

Olen ehdottomasti samaa mieltä. Jokainen määrittelee ja tietää itse, onko mitä suuntausta tai sukupuolta. Toki, ne saattavat muuttua elämän eri vaiheissa, mutta sekin on yksilöstä itsestään lähtöistä, ja itse sen tietää. Aseksuaalisuus on yleensä vielä sellainen, että ihmiset eivät tunnu käsittävän, jos seksi ei kiinnosta. Mitä se heille kuuluu muutenkaan? Yksilöt määrittävät itse itsensä.

Mitä feminismiin tulee, en voi sanoa vihaavani feminismiä. Aatteena se on todella hyvä ja loistava, ihmiset ovat tasa-arvoisia, sukupuolesta, suuntautumisesta, kulttuurista ym. riippumatta. Mutta myönnän, että en välttämättä arvosta kaikkia feministejä, mikäli he käyttävät hyvää aatetta johonkin hölmöön. Esimerkiksi, että todellinen feministi ei suostu kasvattamaan poikalasta, koska kaikki miehet ovat sikoja. Se ei ole enää mielestäni järkevää tasa-arvon ja yhteisten etujen ajamista.

Vastaa aiheeseen: Ei sitä muut voi määritellä.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top