Siirry sisältöön
Televisioton

Elikkäs olen miettinyt että mitä muut mahtaa ajatella jos ei oo telkkarii kotona? Vanhemmat sanoo että se on ihan turha laite. Itse kyllä katson Areenasta ja katsomosta ohjelmia, mutta pelottaa kutsua ketään kaverii kotiin ku ne varmaa nauraa mulle ja pitää minuu ihan outona. Miten itse suhtautuisitte tällaiseen henkilöön? Olen siis poika. Kiitos vastauksista jo etukäteen :)

Vaahtokarkkisammutin

No en mitenkään ihmeellisemmin suhtautuisi :) mulla on esim. kaveri joka ei omista televisiotaan uskonnon takia, niin ei se mitenkään haittaa :D ihan rohkeesti selität, että vanhemmat ei halua ostaa televisiota ja ne kai ymmärtää sen? :)

Poju

Ei sen pitäis vaikuttaa mitää kaverisuhteisiin tai muutenkaan mihinkään ei munkaan kaverille oo puhelinta, mutta ei sitä haukutaan tai sille ei sanota mitään t.poju

Bellarooosa

Mullakin on yks (ei enää niin läheinen) kaveri ja niillä ei oo telkkarii uskonnon takii. Jos sun kaverit tulee teille, niin ehkä ne vähän ihmettelee sitä telkkarijuttuu, mut voit sanoo niille, et sun vanhemmat ei haluu ostaa sitä ja ne pitää sitä ihan turhana. :)

Tyttö

Ei ton pitäis olla mitenkää ongelma. Musta ois kivempaa käydä ihmisten luona jotka telkkaa ei omista, kun pitäis keksii muuta tekemistä. Ihmiset joilla toi hökötys on, yleensä sitten aattelee et vieraatki haluu vaa tuiottaa sitä, mikä on muuten ihan sairaan tylsää. Mun sisarella ei pitään ollu telkkaa ja musta oli ihanaa käydä sen luona silloin. Pelattiin lautapelejä, tehtiin ruokaa, juteltiin, käytiin ulkona. Se oli semmosta laatuaikaa. Musta on tylsää istuu paikoillaa ja kattoo jotai televisioo taukoomatta. Oo ylpee siis ettei sulla ole sitä!

Nya

Mun parilla kaverilla ei oo telkkarii
Ja en mää niille naura. Ei se oo mitenkään omituista.

Vastaa aiheeseen: Ei televisiota

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top