Siirry sisältöön
15.v tyttö

Oon nyt 9 luokalla ja tää on vaa liikaa. Kokeita, läksyjä yms. Mutta se ei oo pahin asia vaan kaverit. Niitä tulee ja menee ja nyt mulla meni. Vedin välit 2 mun ainooseen kaveriin koska ne kohteli huonosti mua ja huuteli kaikkee tyhmää mulle mitä en halunnu ja syrji. Aattelin et sellasia ”kavereita” ei pidä olla elämässä. Mut nyt must tuntuu et oon vaan yksin vaikka on mulla pari tuttua välillä koulussa kenenkaa oon esim välkällä mut ei me olla niin hyviä kavereita. Luokkalaisetki syrjii ja haukkuu mua enkä vaa pysty. Välillä koulussa meen vessaa vaa itkee ku en tiä mihi muualle pitäs mennä. Itken tätäkin kirjottaessani ja häpen. Vihaan muutenki ulkonäköäni ja kehoani, en pysty hyväksyy itseeni. En yhtään tykkää sosiaalisista tilanteista ja välttelen niitä ja siks mun on vaikee tutustuu ihmisiin. Mietin vaan kaikista tilanteista et mitä kaikkee kauheeta voisi tapahtua vaikka ei niin oikeesti tapahdu silti. Olis vaikka kuinka paljo kerrottavaa mut aattelin vaa jos tää kirjottaminen auttais ees vähän.

Kata, verkk@ri

Hei!

Tosi hienoa, että uskalsit kirjoittaa tänne!<3
Tilanteesi kuulostaa todella ikävältä. Haluaisin auttaa, mutta en oikein tiedä miten.
Toivoisin, että uskaltaisit soittaa nuortennetin puhelimeen. Siellä sinua kuuntelee ihanat nuortennetin aikuiset ja voit täysin luottaa siihen, että asiasi otetaan tosissaan.

Lasten ja nuorten puhelin
päivystää numerossa 116 111
Voit soittaa lasten ja nuorten puhelimeen: ma–pe klo 14–20 ja la–su klo 17–20
Puhelu on sinulle täysin ilmainen eikä näy sinun puhelinlaskussasi. Puheluita ei myöskään nauhoiteta.

Halaus!<3 -Kata

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.
Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Ei vaan pysty

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top