Siirry sisältöön
KahvinHEITTÄJÄ

Siis ihan oikeesti tajusin ettei mulla oikeesti oo yhen yhtäkään kaveria kenen kanssa olla. Kaikilla tuntuu olevan se paras lapsuuden ystävä, no voinpahan kertoa ettei itellä oo. Muutenki voiko enään 9 lk saada mistään sitä parasta kaveria, koska ihan oikeesti en jaksa tätä jatkuvaa yksinäisyyttä ja haaveilua siitä et ois ku ei oo. Semmonen vapaa ajan kaveri ois kiva että mistähän löytää, ihan tosi läheinen siis niinku paras kaveri joka kaikilla on, ei semmosii joilla on jo joku.

Pöllö

Moi, mulla on ollu vähän samanlaista oloo. Vaikka mul onki ihan suht paljon kavereita, ei oo ehkä sitä ihan ykköstä, joka välittäis musta yhtä paljon ku mä siitä ja jolle voisin kertoo kaikki mun asiat ja vaik soitella. Mä oon aina se, kuka laittaa ekana viestiä tai pyytää näkee.
Mut hei, 9lk voi kyllä saada kavereita tai vaikka sen parhaan kaverin! Mee vaikka uuteen harrastukseen tai sit viimeistään jatko-opinnoissa tutustuu uusiin ihmisiin. Pitää vaan ite olla avoin, vaik se ois vaikeeta.
Mut ehkä jos haluut, voit kertoo mulle jotain ittestäs? Ollaan aika samanikäsiä, meen syksyllä lukioon.

Tytteli08

Moikka!
Kurjaa : ( Mullakaan ei oikeen oo ketään aitoo kaverii. On vaikee tutustuu ihmisiin just ku kaikil on jo omat kaverit, ite muutettiin 2019 ja lapsuudenkaverit jäi sinne.
Mul on koulus kaks kaverii, mut ne ei ikinä haluu nähdä vapaalla.oon 14.vuotias tyttö kaipaisin juttelluseuraa kenen kanssa tehdä kaikkea kivaa.
[osa viestistä poistettu]
Onko sulla jotain harrastusta ? mä harrastan pianon soittoa ja tykkään kuunnella musiikkia.

Mushroom <3

auch,toi on kyl aika kurjaa. mutttietysti 9-luokalla voi saada hyvii kavereita ja ite sain ainaki monta hyvää kaveria ku liityin yhteen tt:stä löytämääni whatsapp ryhmään ja muutenki oon löytäny netistä monii ihania kavereita ett sosiaalisesta mediasta löytää ainaki monesti
tsemppii sulle <3

Vastaa aiheeseen: Ei yhen yhtäkään kaveria, auttakaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top