Siirry sisältöön
tyttö14vee

tosiaan mun eka kerta lähestyy.. se ois kahen viikon päästä ku sillon mä ja mun poikaystävä ollaan oltu vuosi yhessä. tunnen olevani valmis jo seksiin, oon ollut jo valmis ainakin 3kuukautta. oisko mitään vinkkejä ekalle kerralle? mitä kondoomia kannattaisi käyttää? mieluiten kestävä sillä en halua pamahtaa paksuks heti ekalla kerralla. ja kauan teän eka kerta kesti suunnilleen? ku oon kuullu että joillaki se kestää vaan pari minsaa.. ja tosiaan mikä asento olis hyvä? oon ite ainakin miettiny lähetyssaarnaajaa. tarviiko mun ekalla kerralla ottaa pojalta suihin? vai riittääkö vaan pelkkä suutelu esileikiks? ja kannattaako suutelun aikana esim kosketella pojan etumusta housujen läpi? tykkääkö ne siitä? ja missä vaiheessa vaatteet riisutaan? vinkkei kiitos (:

Kata, verkk@ri

Moi,

Kukaan ei voi toisille antaa vastauksia näissä kysymyksissä. Sun pitää itse jutella poikaystäväsi kanssa, kertoa mitä sä toivot ja mikä sua mietityttää sekä kysyä hänen toiveistaan ja ajatuksista. :)

Kannattaa myös valmistautua henkisesti siihen että eka kerta ei välttämättä mene ihan putkeen tai edes ole kovin hauskaa. Harjoittelemalla siitä tulee parempaa. :)

Kondomin käytössä on aina se riski että kortsu voi mennä rikki ja siksi pelkästään sen käyttö ehkäisynä ei ole 100%. Toisaalta, ainoa täysin varma ehkäisykeino on se ettei harrasta seksiä lainkaan! Kuitenkin kortsua kannattaa käyttää koska se suojaa sukupuoli taudilta. Jos on vakavassa seurustelusuhteessa, voisi olla hyvä jutella seksuaaliterveys-asioista terveydenhoitajan tai gynekologin kanssa.

Ja muista että seksissätarvitse suostua mihinkään mikä ei tunnu hyvältä vaikka toinen pyytäisi! <3

Vastaa aiheeseen: eka kerta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top