Siirry sisältöön
Nannura

Eli siis . Ite oon 15 ja poika kaveri 16 . Poika on jo menettänyt neitsyytensä ja mä en . Nyt ollaan puhuttu jo jonkin aikaa et mentäis sänkyyn. Mut miten voin olla oma itteni ?! Ku en haluis nolata itseäni tai mitään … Auttakaa !

Tulipultti

Ite olin kans 15 kun oma eka kertani koitti. Kieltämättä tilanne oli aika jännittävä. Mut se on helppoa olla oma itsensä siinä tilanteessa :) Itseään ei oikeastaan ees voi nolata siinä tilanteessa. Älä ajattele liikaa itsesi nolaamista tai mitään sellaista meet vaan fiiliksen mukaan niin kaikki onnistuu aovan varmasti ;)

ppp

moikka:)
halusin vastata sulle koska itte painin tän saman asian kanssa vuosi sitten.
Olin tuolloin 17 ja poikakaverini 18. Emme olleet seurustelleet kuin muutaman kuukauden mutta tajusin että hän on se oikea minulle. itse en ollut vielä menettänyt neitsyyttäni mutta poikakaverini oli. Kun sitten tunsin että tuolle haluan neitsyyteni menettää, ei siinä tarvinnut miettiä mitään. Homma luisti ja poikaystäväni oli ihana kun sanoi että ekalla kerralla ei välttämättä onnistu ja hän oli niin hellä.
Jos oikeasti olet sitä mieltä että tuolle pojalle neitsyytesi haluat menettää ei sinun tarvitse miettiä miten olisit oma itsesi. Annat vaan tunteiden viedä ja pyydät vaikka poikaystävältäsi että hän voi ohajata.
Etkä sä varmasti ittees nolaa jos poikaystäväs haluaa sun kanssa olla. tuskin poikaystäväskään on ekalla kerrallaan mikään maisteri ollu:)
hyvin se menee!nautikkaa vain toistenne seurasta

J3H

Älä ota stressiä, te molemmat olette yhtä noloja siinä tilanteessa, kun olette alasti :D

Jos tuntuu, ettet ole valmis, älä tee mitään. Odota rauhassa, kyllä sinä tiedät milloin on sen aika.
Odottamisen ohella voit opetella yhdyssanoja: Poikakaveri kirjoitetaan yhteen.

Onnea jatkoon

Ansku

Itse sanon näin neuvona että älä kiirehdi seksiin!!!!! Itse kadun ekaa kertaani niiiin paljon ettei sitä voi sanoin kuvailla…ja mitä kauheinta olin vielä kännissä…ekan kerran kuuluisi olla täydellinen ja sen täytyisi tapahtua ihmisen kanssa jonka tuntee hyvin ja todella pitää tästä. Itse menetin neitsyyteni parhaalle kaverilleni…se oli tyhmä ajatus…tästä tapahtumasta ei oi ees viikkoa…se oli uusivuosi…kadun joka ikinen päivä…älkää kiirehtikö!! Ja älkää menettäkö neitsyyttäne kännissä!!! [osa tekstistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Eka kerta! HEELLPPPPP

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top