Siirry sisältöön
apua

Oon tyttö, 18 vuotta. En usko että tää on ihan paras mahollinen paikka tulla kysymään, mutta en keksinyt muutakaan paikka joten toivottavasti saan täältä apua. Seurustelen vakituisesti ja olemme puhuneet avoimesti seksistä. Emme ole vielä harrastaneet seksiä, mutta tämä on tosiaan tullut puheeksi monta kertaa ja nyt lähiaikoina molempien ensimmäinen kerta tapahtuu. Haluaisimme kuitenkin tietää, että kun aina puhutaan verestä tai kivuista, niin kuinka varmaa se on? Sattuuko, tuleeko verta? Voiko asiaa jotenkin auttaa ennen ekaa kertaa? Kiitos vastauksista jo etukäteen.

ekan kerran kokenut

Siis täähän on tosi henkilökohtasta.. mut mulla itellä sattu ihan kamalasti, verta ei tullut. Asiaa ois varmaan helpottanut paljon se et ei jännittäis ja osais olla rentona. Se vaatii paljon luottamusta toiseen.. Lisäks joku liukaste varmaa auttaa..

Nimetön

Itse menetin neitsyyteni… [osa tekstistä poistettu] …kännipäissäni mutta kerron siitä sen mitä on muistikuvia. Oli tosi kivuliasta mutta verta ei tullut, eka kerta ei sinänsä tuntunu yhtään kivemmalta mutta heti seuraavalla kerralla tuntuu jo paljon paremmalta.

oon ekan kerran harrastanu [viestiä muokattu], me ollaa oltu jo nii kaua yhes että kumpikaa ei ees jännittäny yhtää, ei tullu verta mut sattu vähä mut kyllä se siitä sitte. toisila kerroilla ei sattunu enää yhtää

16v

Erinomaista, jos kerta on molemmille ensimmäinen :)

Vastaa aiheeseen: eka kerta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top