Siirry sisältöön

Eka poikaystävä ikinä ja kaikki siihen liittyväät tunteeet

Sirrpa

Jee. Elikkä oon nyt 17 ja miulla on ilmeisesti jonkinasteinen poikaystävä, ja ekaa kertaa ikinä. Tuntuu aika hassulta, koska en oo tottunu et saan sellasta positiivista huomiota muilta ku läheisiltä kavereilta. Ja pelkään vähä et oon liian innokas hänen seurassa ja säikäytän hänelt ja tälleen. Meillä kummalakaan ei oo mitään aikaisempaa kokemusta ni menee kaikki lähellä olemine välil tosi säätämiseks. Juttuhan on siinä et tunnen oloni niin hirveen rennoks hänen seurassa et tekee mieli mennä tosi läheiseks ja hiplata koko ajan. Tää on eka kerta miun elämässä ku tuntuu siltä et haluun tuottaa ihan helkkaristi hyvää oloa toiselle ihmiselle. vähän pelottavaa. Joteki tuntuu myös et oisin valmis hiljalleen kokeilemaan näitä seksijuttujakin, mutta en sitten oo varma että edetäänkö liian nopeesti vai oonko ite vaa liian kikseissä et en aattele ittenikää takia jarruttaa. Mut onneks nää asiat ei oo vaa miun päätettävissä, muute ei menis hyvi :D Joo.
Vähän ahistaa myös oma ulkonäkö ja se että oon näi leveydeltäni pikkasen isompi ku hää ja en tosiaan koe itteäni mitenkää seksikkääksi. Hänen seuras miul on kyl kauheen hyvä olo itestäni, mut sit itekseni välillä mietin et ääääääää miks kukaa haluis minuu.
jjjooo laittakaa ihmiset tarinoita ja kokemuksia ois kiva kuulla.

Kata, verkk@ri

Moi!
Kiitos sun viestistä!
Jokainen on ekaa kertaa seurustellessaan vähän hämillään että mitä oikein tapahtuu omassa kehossa ja mielessä, ja joutuu opetella elämään siinä parisuhteessa. Se on ihan normaalia.
Hyvä parisuhde onkin sellainen, missä mieltä askarruttavista asioista voi puhua avoimesti. Siksi kannustaisin sua vain rohkeasti puhumaan näistä fiiliksistä poikaystävällesi.
Rakkaus on ihana asia ja parhaimmillaan siitä saa ihan älyttömästi hyvää itselleen. Pitää kuitenkin muistaa, että parisuhteessa on aina kaksi ihmistä ja siksi luottamuksellinen yhteys on kaiken a ja o! :)

Vastaa aiheeseen: Eka poikaystävä ikinä ja kaikki siihen liittyväät tunteeet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top