Siirry sisältöön
Öö ok

Nii siis niinku otsikko sanoo, en oo oikee miettiny tätä asiaa ennenku nyt, oon siis 8lk (08) tyttö enkä oo viel pussannu ketää. Ni mietin vaa et jos teil on kokemuksia ni miten ootte päätyny siihen tilanteeseen et onks se tullu vaa sillee yllättäen vai ooteko kysyny jotai et ”voinks pussata sua” tai jtn muuta vastaavaa??? Also jos joskus tulee mulle vastaan se tilanne ni mistä mä tiiän mitä mun kuuluu tehä?? Ku siis ei mul oo ketää kaveriakaa keneltä voisin kysyy.

Suonjar🌈

Pussaaminen on helppoa, sen kaikki osaa. Se on samanlainen kuin pusu, minkä äiti antaa lapselleen, mut vaan huulilla (olipa outo selitys). Ei mee niinku elokuvissa, kyllä ihmiseltä kannattaa ensin kysyy. Suuteleminen on taas varmaan tosi vaikeeta, en oo koskaan kokeillut.

Joo🫶

No siis mulle ei oo tullu viel tällästä tilannetta vastaan mut esim mun yks kaveri sano ku kysyin häneltä et millainen hänen eka pusu oli niin kuulemma oli tullu aika yllättäen se tilanne. Mut sit taas mun toinen kaveri oli ihan kysyny et ”voidaanko pussata?” Tai jtn vastaavaa et en sitte tiiä

🦝

heij! mäkään en oo vielä pussannut ketään enkä välttämättä ees haluais vielä :D sä voit puhuu asiasta jonkun luotettavan henkilön kanssa ja esittää kysymyksiä, jos siltä tuntuu. kaikki saa ensipusunsa eri aikaan! 💋 tsemppii sulle tän kaa :)

Vastaa aiheeseen: Eka pusu/suudelma mikä ikinä??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top