Siirry sisältöön
🪰🪰

Oon 13v (koht 14v) ja mietin et miten lähestyn tai kerron mun tyttöystävälle että haluaisin suudella sitä. En oo siis koskaan suudellut ketään j ase ehkä vähän jännittää mua. Mun tyttöystävä on siis samanikänen kun mä.

Suklainensydän

Moii! Iha ensinnäkin, onnee teille teidän suhteeseen!

Musta kannattaa jutella sun tyttöystävän kanssa, ja kysyä sen mielipidettä suutelusta, mitä mieltä hän on ja onko hän on valmis siihen. Jos sulla ei oo mitään sitä vastaan, ettei sun tyttöystävä oo valmis (pitää muistaa, että ketään ei saisi pakottaa) kerro se hänelle, ettei hänelle tule paineita asiasta.
On myös hyvä vaikka kertoa, että asia jännittää, jos olet valmis kertomaan. Avoimuus usein helpottaa asian käsittelyä huomattavasti :)

Toivottavasti kaikki menee hyvin <3

-Suklainensydän <3

girl

Moikka!
Mä vinkkaisin että kysäiset asiasta vaikka viestillä. Sillei varovasti kysyt mitä mieltä se ois:)
Jos myös tilanne tuntuu oikealta niin sit myös voitte vaan toimia, jos sun tyttöystävä tuntuu olevan mukana. Tsemppiä!

Dääm

Relaa ensinnäänkin. Toihan on tosi iso askel ja iso kokemus, kun puhutaan ekasta suudelmasta. Parisuhteen kulmakivi on luottamus! Kun luotat toiseen ja toinen luottaa sinuun, on helpompi kertoo, mitä ajattelee👌 Ota asia esille sillä, että oot itse miettinyt tätä ja tuntuu, että itse olisit ehkä valmis. Ja aina voi toiselle mainita, että jännittää, koska jännitys kuuluu uusiin kokemuksiin! Antaa toiselle myös sitten tilaa ja mennä sitten tilanteen mukaan!

Poika

Hei 🪰🪰

Vaikka silloin kun olette yhdessä samassa tilassa joko vaan suutelet häntä suoraan tai kysyt vaan häneltä vaikka että ”Mä haluisin testaa suutelua sun kaa.” tai jotain tollasta. Ole hyvä jos auttoi :) Hei hei!

Vastaa aiheeseen: Eka suudelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top