Siirry sisältöön
Pohtija

Mua kiinostas minkä ikäsenä oot oikeesti suudellu ekan kerran pojan/tytön kanssa?

Guess

14-v

00 girl

Mä en oo vielä ensisuudelmaa kokenu, ihmekö tuo 12-vuotiaaksi :DD mut kyllä senkin hetki joku kaunis päivä tulee koittamaan :3 tuleeko se ’taito’ sit ihan itestään, vai miten miiten voi saada ensisuudelmasta ”hyvän” ja onnistuneen?

14 vuotiaana, nykyisen poikaystävän kans :) Ollaan oltu yhes 5 kk

13vpoika

Itte suutelin 13-vuotiaana, 2 viikko sitten ekaa kertaa, olin yhen tutn tytön kaa kattomassa leffaa niillä ja sen vanhemmat ei ollu kotona. No yhessä kohtaa me vaan katottiin toisiin ja sit me suudeltiin. Sen jälkenn mä menin makaa siihen sohvalle ja se tuli viel mun päälle ja halas. :)

Nimetön

Tähän väliin totean tätimäisesti, että ei ole tavatonta, jos ei ole vielä suudellut. Itse olen 16 ja aion odottaa ensimmäistä suudelmaani juuri niin kauan kuin tarvitseekin.

Cycelinn

viime kesänä suomen tivolisa, tuolloin olin 13v

hehheh

En oo ikinä pussannu poikaa.
tv. 16-v

answer

5lk

tyttö15

Toissa syksynä, BB:n lopputekstien aikana, patjalla kattoikkunan alla sateessa samalla hetkellä kun sen vanhemmat astu ovesta sisään.

Nimetön

15 w, kahestaa ulkona ku ukkosti ja satp kaatamalla ja salamoi ja sit käperryin sen kainaloo ja siitä se sitte lähti :D noei läppä oli, oon 15w enkä oo saanu ensisuudelmaa vaikka tiiän jo keneltä sitä odotan. Välissä ei oo ku muutama maa :S :D sitä odotellessa… :)

asdfasdf

Olin seiskaluokalla ja mun ihastus vei mut koulun vessaan ja suudeltiin. Olin iha hullun ihastunu siihe. Jonku aikaa aina vei mua jonnekki aina suutelee ja sitte ku sain sanottuu et haluisin seurustella sen kanssa nii sitäpä ei enää kiinnostanu nähdä mua. Oon nyt tosiaa lukion ekalla nii eipä tuo enää kauheesti haittaa. Muistan vaa et olin tosi maassa tuolloin.
Aina ei käy hyvä tuuri :D kuuluu asiaan.

(:

4-V :d

Tulipultti

Olin 15w ja koin sen nykysen poikaystäni kanssa silloin kun ekan kerran menin niille, sitä ennen oltiin vaan kerran pikaisesti tavattu… Ollaan nyt seurusteltu vuosi <3

tytteli

itse suutelin ensimmäisen kerran 16vuotiaana :P

Vastaa aiheeseen: Eka suudelmas oli

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top